0

اخبار اصفهان - اسفند 90

 
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

ستادهاي تبليغات نامزدها پاي بند قوانين تبليغاتي باشند
پنج شنبه 4 اسفند 1390  1:33 PM

شهردار آران و بيدگل گفت: ستادهاي تبليغات نامزدها بايد پاي بند قوانين تبليغاتي باشند و در غير اينصورت مطابق بخشنامه ستاد برگزاري انتخابات با متخلفان برخورد خواهد شد.

مهدي عموزاده در گفت و گو با خبرنگار ايمنا در آران و بيدگل اظهار داشت: تمهيدات لازم براي تبليغات پرشور انتخاباتي داولبان نمايندگي مجلس شوراي اسلامي در اين شهر پيش بيني شده است.
وي افزود: شرکت در انتخابات وظیفه ای ملی و شرعی است و همگان اعم از مسوولان و شهروندان باید ضمن حضور حداکثری خود، براي برگزاري هر چه با شكوه تر انتخابات تلاش كنند.
وي خاطرنشان كرد: برنامه ريزي لازم براي فعاليت هاي تبليغاتي داوطلبان شرکت در این انتخابات، با هدف توزيع عادلانه فرصت هاي تبليغاتي محيطي، جلوگيري از نازیبایی های بصري و حفظ سیمای شهري در آران و بيدگل انجام شده است.
عموزاده تصريح كرد: محل هاي ویژه نصب پوسترها و بنرهای تبلیغاتی کاندیداهای نمایندگی مجلس شورای اسلامی در خیابان‌ها، معابر، محلات و اماکن عمومی شهر پيش بيني شده است.
وي همچنين از فضاسازی شهری متناسب با ایام انتخابات توسط شهرداری خبر داد و گفت: بنرهای متعددی با موضوع انتخابات وجایگاه و اهمیت حضور حداکثری در این آزمون ملی در نقاط متعدد و مختلف سطح شهر آران و بيدگل نصب شده است.
مهلت تبليغات رسمي از ساعت هشت صبح فردا پنجشنبه چهارم اسفندماه آغاز مي شود و تا ساعت هشت صبح روز پنجشنبه ۱۱ اسفندماه ادامه دارد.
۱۲ اسفند ماه سالجاری نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در كشور برگزار می شود

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها