0

اخبار اصفهان - اسفند 90

salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

کوهیان: باید با شرایط نابرابر به دیدار مهرام برویم
سه شنبه 2 اسفند 1390  12:37 PM

سرمربی تیم بسکتبال ذوب آهن گفت: در بازی‌های خارج از ایران به دلیل دور بودن از حواشی می‌توانیم تمرکز بهتری داشته باشیم و به همین دلیل است که در مسابقات آسیایی نتیجه بهتری می‌گیریم.

به گزارش ایمنا، فرزاد کوهیان در نشست خبری پس از دیدار بسکتبال دو تیم ذوب آهن و المتحد لبنان پیرامون این دیدار اظهار داشت: تلاش و غیرت بازیکنان ذوب آهن را باید ستود و من واقعا از آنها به خاطر بازی بسیار خوبی که ارائه دادند تشکر می‌کنم ضمن اینکه باید جای سعید ارمغانی را خالی کنم زیرا زمانی که او حضور داشت بار زیادی از تیم بر دوش او بود و زحمات بسیاری برای تیم ذوب آهن کشید.
وی خاطرنشان کرد: ما در این بازی باید ۲ بازیکن خارجی روی نیمکت خود قرار می‌دادیم اما به دلیل اینکه تنها یک بازیکن خارجی در تیم داشتیم جای یک بازیکن بر روی نیمکت تیم خالی بود زیرا وابا اجازه نمی‌دهد به جای آن سهمیه خارجی که می‌توانیم جذب کنیم بازیکن داخلی بنشانیم.
سرمربی تیم بسکتبال ذوب آهن افزود: تاثیر عدم حضور یک بازیکن خارجی دیگر در تیم مشهود است زیرا اگر آن بازیکن نباشد فشار ناشی از جای خالی او روی دوش بازیکنانی مانند آرن داودی، محمدرضا اکبری اوشین ساهاکیان، وودز و سایر بازیکنان می‌آید و باعث خستگی آنها می‌شود.
کوهیان دلیل عملکرد متفاوت ذوب آهن در لیگ ایران و جام باشگاه‌های غرب آسیا را اینطور عنوان کرد: در ورزش ایران یک پدیده به نام حاشیه داریم که مانند خیلی از چیز‌هایی که در مکان‌های دیگر نمی‌بینیم فقط در ایران می‌بینیم، در لبنان همه بازیکنان و کادر تیم در هتل به دور از حاشیه هایی که همه ما می‌دانیم چه حاشیه هایی است قرار دارند و به همین دلیل است که بازیکن می‌تواند تمرکز بهتری داشته باشد و بهتر عمل کند تا در نهایت تیم نتیجه بهتری بگیرد.
وی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر ارزیابی وی از دیدار ذوب آهن و مهرام در مرحله نیمه نهایی مسابقات باشگاه‌های غرب آسیا گفت: بازیکنان روز پنجشنبه هفته گذشته که برابر مهرام چنان بازی انجام دادند که من تنها می‌توانم به غیرت آنها درود بفرستم، امسال با تمام فشارهایی که به فدراسیون بابت محدودیت جذب تنها ۳ ملی پوش وارد آمد این قانون در فدراسیون تصویب شد ولی با این وجود ذوب آهن تنها ۲ ملی پوش در اختیار دارد در حالی که مهرام هم ۳ ملی پوش و هم ۲ بازیکن خارجی در اختیار دارد و شرایط بسیار مساعدی دارد.
سرمربی تیم بسکتبال ذوب آهن ادامه داد: به هر حال در این شرایط نابرابر باید به مصاف مهرام برویم، مهرام یدک کش قهرمانی چند دوره مسابقات آسیایی است و هماوردی با این تیم نه تنها ساده نیست بلکه با شرایطی که ما داریم دو چندان مشکل است.
کوهیان در حاشیه این نشست در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی بر حواشی دیدار روز پنجشنبه ذوب آهن برابر مهرام و عکس العمل نشان ندادن وی به تصمیمات اشتباهات داور گفت: من دوبار در لیگ اعتراض خیلی جزئی کردم که باعث شد با محرومیت مواجه شوم ضمن اینکه باشگاه هم به من گفته است اگر یکبار دیگر دچار تخلف شوم من را جریمه خواهند کرد در این شرایط همین که به لب خط هم می‌آیم خیلی است.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها