0

اخبار اصفهان - اسفند 90

 
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

سالم ترین و مردمی ترین انتخابات در ایران برگزار می شود
سه شنبه 2 اسفند 1390  12:20 PM

فرماندار خوانسار با بیان اینكه در هیچ كجای دنیا انتخابات به شكوه و دقت و ظرافتی كه در ایران برگزار می شود، وجود ندارد ،گفت: به همین دلیل سالم ترین و مردمی ترین انتخابات در كشور ما برگزار می شود.

'سید باقر محمدی'روز سه شنبه در گفتگو با ایرنا افزود:دشمنان نظام به دنبال كاهش شركت عموم در انتخابات هستند اما مردم ایران با حضور در انتخابات هر بار برگ زرینی به تاریخ انقلاب اسلامی می افزایند.

وی با بیان اینكه هر رای یك حسنه ماندگار است،گفت:ما باید با این اعتقاد و با آگاهی كامل رای خود را به صندوق بیندازیم و در سرنوشت كشورمان مشاركت كنیم.

فرماندار خوانسار با بیان اینكه دشمنان درصدد بی ارزش جلوه دادن تاثیر رای مردم در انتخابات هستند تا مردم را دلسرد كنند،گفت:شكی نیست كه مردم به پای صندوق های رای رفته و تمام دشمنان اسلام و مسلیمن را مایوس خواهندكرد.

وی ابراز امیدواری كرد كه 12 اسفندماه سیر خروشان ملت همچون رودخانه ای خروشان بار دیگر دشمنان نظام را مایوس و ناامید خواهد كرد.

محمدی تصریح كرد:‌نماینده ای كه به مجلس می فرستیم تنها نماینده مردم یك شهر نیست بلكه نماینده ای در كنار تمام نمایندگان ملت است.

وی با اشاره به بعضی از دوره های مجلس گفت: در بعضی مواقع كه نمایندگان درستی به مجلس راه پیدا نكردند كشور را سالها به عقب بردند، بنابراین باید مردم نماینده ای به مجلس بفرستند كه آگاه و بصیر باشد.

وی اظهار داشت: تخریب هر كس بعنوان فردی كه از مسیر و مجرای شورای نگهبان تایید صلاحیت شده، تخریب نظام است.

فرماندار خوانسار با اشاره به نزدیك شدن به زمان رسمی تبلیغات انتخابات (چهارم اسفند)گفت: تخریب، شایعات و مسائلی كه باعث ایجاد یاس و ناامیدی می شود، نباید در جامعه شكل بگیرد.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها