0

بازیهای جدید - خبرهای جدید

fahrenheit47
fahrenheit47
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 581

پاسخ به:بازیهای جدید - خبرهای جدید
پنج شنبه 25 اسفند 1390  4:44 PM

Peter Molyneux تأیید کرد که Milo بخاطر فراهم نبودن ابزار و تکنولوژیهای مورد نیاز کنسل نشده است، بلکه دلیل اصلی کنسل شدن این پروژه آماده نبودن صنعت بازیسازی برای " تجلیلی دلپذیر از جوانی" بوده است.
پروژه مایلو- یا مایلو و کِیت، همانطور که با این نام نیز شناخته شده بود- هنگام رونمایی از Kinect در E3 2009 به عنوان یک دمو برای نشان دادن چیزهایی که با استفاده از یک دوربین هوشمند امکان پذیر بنظر می رسیدند، به نمایش درآمد. این بازی (نمایش) چیزهایی مانند واکنش بازیباز به یک پسر جوان با اسم مایلو، صحبت کردن با وی در خصوص تکالیفش، بازی با ماهی های داخل حوض و کارهایی از این قبیل را شامل می شد.
اما با وجود جاه طلبانه به نظر آمدن این عنوان، در نهایت Microsoft این عنوان را کنسل کرد، نه بخاطر اینکه این بازی باید از آخرین تکنولوژی های روز استفاده می کرد، بلکه بخاطر طرح کلی ای که برای بازی در نظر گرفته شده بود.
مولینیو در صحبت های اخیرش در San Francisco گفت: مشکل اصلی مایلو بلند پروازانه بودنش نبود، مشکل جاه طلبانه بودن یا تکنولوژی مورد نیاز نبود؛ هیچ یک از این دو دلیل اصلی نبودند. من فقط فکر میکردم که در حال حاظر صنعت بازیسازی برای چیزی که بتواند همانند مایلو روابط عاطفی را بوجود بیاورد، آماده نیست.
مشکل اصلی مایلو، و مشکلی که ما جلسات زیادی را در خصوصش برگزار کردیم، جایی بوجود می آمد که این اثر می بایست در قفسه ها و در کنار سایر بازیهای کامپیوتری قرار می گرفت. این (تصمیم به ساخت این بازی در زمان کنونی) تنها یک چیز اشتباه بود. این یک ایده غلط برای صنعت بازیسازیی بود که در حال حاظر می بینیم. ممکن است روزی برسد که این صنعت دیگر به شکل امروزیش نباشد، اما در زمان کنونی، داشتن بازیی که لذت بخشیدن روح به چیزی را جشن بگیرد و باعث شود شما این ارتباط را احساس کنید، این پیوند را احساس کنید؛ این زمان برای یک چنین چیزی مناسب نبود.

"ممکن است ما در آینده دوباره با این ایده روبرو شویم."

برطبق گفته های گزارش دهندگان این پروژه کنسل شده بود، مایکروسافت در اواخر 2010 حمایت خود از مایلو را قطع کرد، و بیان کرد که این دمو هرگز به عنوان یک بازی به نمایش در نیامده و هیچگاه یک محصول نبوده است. هرچند، مولینیو و Lionhead بسیاری از تکنولوژی های بکار رفته در آن را برای Fable: The Journey حفظ کرده اند.

مولینیو اضافه کرد که تکنولوژی های زیادی که اکنون در Fable: The Journey وجود دارند قبلاً در مایلو بکار گرفته شده بودند، اما این بازی در خصوص تجلیلی دلپذیر از جوانی نیست.

"چیزی که ما قصد داشتیم با مایلو به آن برسیم این نکته کلیدی بود: قوی ترین داستانی که امکان داشت من برای شما بگویم، داستانی بود که کودکی شما را به یادتان می آورد. همه ما در کودکی خودمان دورانی داشته ایم، تجربه ای مشابه در زمانی که احساس شکست می کردیم، زمانی که احساس پیروزی داشتیم، یا زمانی که برای انجام کاری برای اولین بار جشن میگرفتیم، من عاشق این افکار و لحظات بودم."

پیتر مولینیو هفته پیش تأیید کرد که مایکروسافت را برای تشکیل استدیو جدید 22 Cans ترک کرده است. آخرین بازی او برای مایکروسافت، Fable: The Journey، امسال برای کینکت عرضه خواهد شد. 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها