0

اخبار اصفهان

 
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

ارزیابی دستگاه های اجرایی استان در زمینه ساخت بتن
یک شنبه 30 بهمن 1390  1:17 AM

معاون عمرانی شهردار اصفهان با بیان این که توان دستگاه های اجرایی این کلان شهر در زمینه ساخت بتن برای اولین بار در کشور در این مسابقات به منصه ظهور گذاشته می شود، گفت: این گونه رقابت ها در گذشته فقط در بخش تئوری و در سطح دانشگاه ها برگزار می شد.

به گزارش ایمنا، علی رضا قاری قرآن با بیان این مطلب، اظهار داشت: ارتقاء صنعت ساخت و ساز بتن در بخش های اجرایی کلان شهر اصفهان از اهداف اصلی برگزاری این رقابت بوده است.
وی با اشاره به همكاري انجمن بتن ايران نمايندگي استان اصفهان و سازمان نظام مهندسي ساختمان با مجموعه شهرداری در برگزاری این دوره مسابقات، اذعان داشت: مرحله اول مسابقات بتن مقاوم و اقتصادی تحت عنوان "ساخت نمونه ها" با حضور ۲۴ تیم دانشگاهی و اجرایی، ۱۸ بهمن ماه برگزار شد.
معاون عمرانی شهردار اصفهان با تاکید بر این که مرحله دوم این رقابت ها ۳ اسفند ماه برگزار خواهد شد، اظهار داشت: در مرحله دوم، بتن های آماده شده از لحاظ کمی و کیفی مقایسه خواهند شد و سه تیم به عنوان تیم های برتر معرفی می شوند.
وی اضافه کرد: ۹تیم دانشگاهی، ۸ تیم از پیمانکاران، ۴ تیم آزمایشگاهی و ۳ تیم از تولید کنندگان بتن در این رقابت شرکت کرده اند.
گفتنی است؛ به تمامی تیم های شرکت کننده در این رقابت لوح تقدیر و به تیم های برتر جوایز نفیسی اهدا می گردد همچنین معاون عمرانی شهردار اصفهان به عنوان رییس اولین دوره مسابقات بتن انتخاب شده است
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها