0

اخبار اصفهان

 
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

فعالیت دفاتر خدماتی مسافرتی بدون مجوز بند (ب) غیر قانونی است
یک شنبه 30 بهمن 1390  12:19 AM

به گزارش ایمنا به نقل از روابط عمومی سازمان،محسن مصلحی در این زمینه افزود: همشهریانی که قصد سفر دارند به منظور مسافرت های داخلی و خارجی با دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی مجاز قرارداد منعقد کنند هوشیار باشند. وی ادامه داد : با توجه به سوء استفاده برخی افزاد سود جو و کاروان های زیارتی، سیاحتی غیر مجاز، به کلیه گردشگرانی که قصد سفر دارند توصیه می شود با دفاتر خدماتی که دارای پروانه بهره برداری از این سازمان است و مشخصات آنها در پایگاه اطلاع رسانی سازمان موجود می باشد مراجعه نمایند.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی استان خاطر نشان کرد: از آنجا که تور گردانی در حیطه وظایف دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی دارای مجوز بند (ب) است، بدیهی است فروش تور از طریق دفاتری که از سازمان هواپیمائی کشوری مجوز صدور بلیط بند (الف) اخذ نموده اند، مجاز قلمداد نمی شود.
وی اظهار داشت: کلیه آژانسهای مسافرتی که از این سازمان مجوز تور گردانی اخذ نموده اند در هنگام فروش خدمات مکلف به عقد قرارداد با مسافران است . معیار سنجش عملکرد دفاتر خدمات مسافرتی رضایت مندی مشتریان از ارائه خدمات منطبق با مواد مندرج در قراردادهای مذکور از جمله نوع واحد اقامتی، وسیله حمل و نقل، خدمات جانبی و سایر تعهدات دفاتر خواهد بود.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها