0

اخبار اصفهان

salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

قاسم زاده: به عنوان یک ایرانی نمی توانم به تیمی غیر از کشورم فکر کنم
چهارشنبه 19 بهمن 1390  3:54 AM

بازیکن تیم بسکتبال فولاد ماهان گفت: نمی توانم تصور کنم به عنوان یک ایرانی برای تیمی غیر از کشورم بازی کنم، امیدوارم با انجام بازی های خوب در تیم فولاد ماهان به تیم ملی کشورم دعوت شوم و بتوانم به بسکتبال ایران کمک کنم.

به گزارش ایمنا، مجید قاسم زاده گفت: فولاد ماهان در این روزها از شرایط آمادگی خوبی برخوردار است، ما با حفظ روند هفته های قبلی می توانیم در دیدارهای باقی مانده نیز پیروز شویم و با اقتدار به مرحله پلی آف برسیم.

قاسم زاده در خصوص دیدار فولاد ماهان برابر جهش ترابر قم که پنجشنبه هفته جاری برگزار می شود افزود: بازی حساس و مهمی پیش رو داریم، جهش ترابر تیم شایسته و قابل احترامی است، در این مسابقه نیز مثل دیدارهای قبل برای ارائه یک بازی خوب و با کیفیت وارد زمین خواهیم شد که امیدوارم به لطف خدا پیروز میدان شویم.
قاسم زاده پس از گذشت چند روز از پیشنهاد وسوسه انگیز اماراتی ها برای پذیرش تابعیت پنج ساله این کشور و حضور در تیم ملی امارات عنوان نمود: در جام شیخ راشد امارات در بازی اول فولاد ماهان مسئولان فدراسیون بسکتبال امارات بازی مرا زیر نظر داشتد و پس از پایان بازی پیشنهاد حضور در تیم ملی امارات را به من دادند. اماراتی ها خواهان حضور پنج ساله من در تیم ملی و یکی از برترین باشگاه های این کشور بودند و پیشنهاد دریافت حقوق ۹۰۰ هزار دلاری برای سال اول و همچنین مهیا نمودن کلیه امکانات رفاهی را ارائه نمودند اما من با صحبت ها و مشورتی که با عطابخش سرپرست تیم داشتم در نهایت به آنها پاسخ منفی دادم. نمی توانم تصور کنم به عنوان یک ایرانی برای تیمی غیر از کشورم بازی کنم. امیدوارم با انجام بازی های خوب در تیم فولاد ماهان به تیم ملی کشورم دعوت شوم و بتوانم به بسکتبال ایران کمک کنم.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها