0

اخبار اصفهان

 
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 11418
محل سکونت : اصفهان

دولت از اعتبارات عمومي بيمه كارگران ساختماني را پرداخت كند
پنج شنبه 13 بهمن 1390  3:31 PM

رييس شوراي اسلامي شهر اصفهان با اشاره به اجراي قانون بيمه كارگران ساختماني گفت: دولت بايد از اعتبارات عمومي بيمه كارگران ساختماني را پرداخت نمايد تا بر مردم هزينه اضافي تحميل نشود.

به گزارش ايمنا، عباس حاج رسوليها با بيان مطلب فوق گفت: شورا مدافع بيمه كردن كارگران است ولي مي طلبد دولت از بودجه خود كارگران را بيمه نمايد تا هزينه اي اضافي بر مردم وارد نشود.


وي با اشاره به اين كه حق بیمه كارگران ساختمانی از سازنده مسكن دريافت مي شود، افزود: ضرورت بیمه کارگران ساختمانی امری بدیهی است که باید مورد حمایت قرار گیرد، اما نحوه اجرای آن بايد تغيير كند. 
رييس شوراي اسلامي شهر اصفهان با بيان اين كه در صورتي كه فردي قصد ساخت و ساز داشته باشد بايد در زمان دريافت پروانه ساختماني بايد هزينه بيمه را نيز پرداخت كند، خاطرنشان كرد: در حال حاضر با اجراي اين قانون تخلفات ساختماني بيشتر شده است چرا كه هزينه بيمه دو برابر مبلغ پروانه ساختماني است. 
حاج رسوليها با تاكيد بر اين كه دولت بايد از اعتبارات عمومي بيمه كارگران ساختماني را پرداخت نمايد تا بر مردم هزينه اضافي تحميل نشود، اظهار داشت: طرح تعديل نرخ بيمه كارگران ساختماني به مجلس ارائه شده است ولي متاسفانه هنوز مورد تاييد قرار نگرفته است

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها