0

اخبار اصفهان

salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

کشاورز: دلايل افت گيتي پسند را بعدها مي گويم
چهارشنبه 12 بهمن 1390  9:56 PM

بازیکن ملی پوش تیم فوتسال گیتی پسند می‌گوید: گاهی مواقع بعضی مشکلات به وجود می‌آید که باعث می‌شود راه قهرمانی سخت شود و در اصفهان نیز اینگونه مشکلات زیاد است در حالی که در قرچک این مشکلات خیلی کمتر است.

محمد کشاورز در گفتگو با ایمنا، پیرامون دیدار روز جمعه گیتی پسند برابر ارژن شیراز می‌گوید: بازی با ارژن بازی راحتی برای ما قلمداد نمی‌شود و هفته پیش نیز این تیم فولاد ماهان را خیلی اذیت کرد و نباید آنها را دست کم بگیریم اما در هر حال ۳ امتیاز این دیدار برای ما خیلی مهم است و نمی‌خواهیم امتیازی از دست دهیم.
وی در مورد دیدار هفته گذشته گیتی پسند در اهواز برابر حفاری که با حواشی زیادی نیز همراه بود اینگونه حرف‌هایش را آغاز می‌کند: این بازی از لحاظ فنی کیفیبت خوبی داشت، دقایقی آنها بهتر بازی کردند و دقایقی نیز تیم ما عملکرد بهتری داشت و در نهایت بازی با تساوی ۴ بر ۴ به پایان رسید.
بدترين حرف هاي عمرم را از آنها شنيدم
کشاورز پیرامون حواشی جنجالی دیدار با حفاری حرف‌هایش را اینگونه ادامه می‌دهد: متاسفانه از اول بازی با بدترین الفاظ و حرف‌های زشت جو سالن را بر هم زدند و در آخر بازی هم اتفاقاتی که جایی نمی‌افتد، رخ داد و تماشاگران به وسط زمین ریختند و بازیکنان گیتی پسند را مورد ضرب و شتم قرار دادند.
بازیکن سال فوتسال آسیا که دلخوری و ناراحتی در لحن صدایش مشخص بود ادامه می‌دهد: واقعا دلیل آن کارها را نمی‌دانم، اگر دلیل آن کارها و اینکه چه اتفاقی افتاده است که به خودشان اجازه می‌دهند اینگونه برخورد کنند را می‌دانستم دلم نمی‌سوخت؛ از زمانی که فوتسال بازی می‌کنم و برای افتخار آفرینی برای فوتسال این کشور زحمت می‌کشم این اولین باری بود که به جایی می‌روم و اینگونه به من بی احترامی می‌شود و خیلی ناراحت شدم و دلم شکست.
بازي هاي ما آنطور كه مي خواهيم پيش نمي رود
وی در مورد تیم فوتسال گیتی پسند و دلیل عقب افتادن این تیم از تیم شهید منصوری بیان اظهار می‌کند: به هر حال شرایط بازی‌ها به اینگونه است و بازی‌ها آنطور که می‌خواهیم پیش نمی‌رود و این یک امر طبیعی است.
کشاورز ادامه می‌دهد: ما همچنان امیدوار هستیم و همانگونه که می‌دانید ۶ بازی باقی مانده است و در این ۶ بازی با تمام وجود به مصاف حریفان می‌رویم تا انشالله بتوانیم قهرمانی را برای مردم اصفهان به ارمغان بیاوریم؛ منصوری ۳ بازی سخت خارج از خانه برابر حفاری، گیتی پسند و ماهان خواهد داشت و این کار را برای آنها بسیار سخت می‌کند.
دلايل افت گيتي پسند را بعدها مي گويم
بازیکن تیم فوتسال گیتی پسند که سابقه بازی در تیم شهید منصوری قرچک را نیز دارد در مورد دلایل افت این تیم در هفته های اخیر خاطر نشان می‌کند: گاهی مواقع بعضی مشکلات به وجود می‌آید که باعث می‌شود راه قهرمانی سخت شود و در اصفهان نیز اینگونه مشکلات زیاد است در حالی که در قرچک این مشکلات خیلی کمتر است؛ به طور مثال بحث های حاشیه ای در قرچک خیلی کمتر ولی در اصفهان به دلیل حضور داشتن بازیکنان ملی پوش زیاد طبیعتاً بیشتر است.
وی تصریح می‌کند: در اصفهان خیلی حاشیه است و مردم فقط یک سری از این حاشیه ها را می‌دانند و من به دلیل حساسیت مسابقات خیلی از این حاشیه ها را بازگو نمی‌کنم؛ اگر قهرمان نشدیم من مهمترین عامل این اتفاق را می‌گویم اما ما هنوز امید داریم برای قهرمان شدن و اتفاقا شانس بسیار بالایی نیز داریم.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها