0

اخبار اصفهان

salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

زحمتكش: اگر حركتي مي‌كردم، تماشاگران كسي را زنده نمي‌گذاشتند
سه شنبه 11 بهمن 1390  12:34 PM

بازيكن تيم فوتبال گيتي‌پسند اصفهان كه گفته مي‌شد به دليل تحريك تماشاگران تيم حفاري اهواز، حواشي بسياري را تحمل مي‌كند، در مورد اين مسئله گفت: من هرگز تماشاگران تيم حفاري را تحريك نكردم زيرا در آن جو وحشتناك اهواز اصلا جرات اين كار را نداشتم.

احسان زحمتكش در گفتگو با ايمنا پيرامون بازي اين هفته تيمش مقابل حفاري خوزستان و تساوي در اين بازي اظهار داشت: مي‌گويند كسي كه نااميد است، با مرده فرقي ندارد بنابراين ما نااميد نيستيم و براي رسيدن به قهرماني هنوز اميد داريم؛ منصوري در بازي‌هاي آينده خود ديدارهاي سختي دارد و همين مسئله ممكن است به سود ما تمام شود.

وي ادامه داد: ديدارهاي گيتي‌پسند نسبت به شهيد منصوري آسان‌تر است و اگر ما بتوانيم مقابل ارژن فارس پيروز شويم‌، با توجه به بازي تيم منصوري مقابل حفاري، كار آسان‌تري در پيش خواهيم داشت بنابراين به دنبال پيروزي در اين مسابقه هستيم.
بازيكن تيم گيتي‌پسند اصفهان در مورد اتفاقات بازي اخير تيم گيتي‌پسند مقابل حفاري خوزستان گفت: ما از زمانيكه وارد سالن شديم، تماشاگران شروع به فحاشي كردند و با اين كار اعصاب بازيكنان ما را به هم ريختند؛ آنها فحش‌هاي ركيكي سر مي‌دادند و بر سر بازيكنان تيم ملي آب دهان مي‌انداختند و كارهاي ناشايستي انجام مي‌دادند.
وي گفت: من پيش از اين جو اهواز را ملتهب ديده بودم اما هرگز نديده بودم كه جو ورزشگاه تا اين حد سنگين باشد؛ سال‌هاي پيش تعداد اين افراد معدود بود اما در بازي اين هفته نزديك به ۶۰ تماشاگرنما پشت هر دو نيمكت ايستاده بودند و عليه ما فحش‌هاي ركيك مي‌دادند.
زحمتكش در مورد اينكه گفته مي‌شود او هواداران حفاري را تحريك كرده است، اضافه كرد: اصلا اين حرف‌ها را باور نكنيد زيرا اين تماشاچيان احتياج به تحريك نداشتند؛ آنها از اول بدون هيچ تحريكي شروع به شعار دادن كردند و حتي كسي جرات نمي‌كرد حركتي كند كه موجب تحريك آنها شود چراكه اگر كسي كاري مي‌كرد، آنها در وسط بازي وارد زمين مسابقه مي‌شدند و كسي را زنده نمي‌گذاشتند.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها