0

آخرين وضعيت مصدومان پرسپوليس

 
alaleh70
alaleh70
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 3248
محل سکونت : هرمزگان

آخرين وضعيت مصدومان پرسپوليس
جمعه 20 آبان 1390  4:39 PM

 پزشک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: علي کريمي دويدن و فيزيوتراپي را ادامه داده و به بازي برابر سپاهان مي‌رسد.

 
 
وجیه‌الله چشمه سری در خصوص وضعیت مصدومان پرسپولیس عنوان کرد: وحید هاشمیان از ناحیه شانه دچار مشکل شده است اما از روز شنبه تمرینات را آغاز می‌کند. همچنین مجتبی شیری از ناحیه چهار سر زانو آسیب دیده و فیزیوتراپی می‌کند به همین علت به وی اجازه ضربه زدن به توپ را ندادیم ولی از روز شنبه استارت می‌زند. 

 وی با بیان اینکه علی کریمی، فیزیوتراپی و دویدن را آغاز کرده خاطرنشان کرد: هواداران نگران نباشند، کریمی به بازی روز جمعه آینده با سپاهان می‌رسد. 

 پزشک پرسپولیس در خصوص علی عسگر گفت: عسگر به علت دیسک کمر یک ماه است که تمرین نمی‌کند و در آخرین جلسه پزشکی تصمیم گرفته شد وی بعد از 10 جلسه فیزیوتراپی و تقویت تمرین‌ها را آغاز کند. همچنین اگر لازم باشد به وی آمپول تزریق می‌کنیم. 

 چشمه سری در مورد مصدومیت فشنگچی و اولادی گفت: امیرحسین فشنگچی از ناحیه همسترینگ مشکل دارد اما به تمرین شنبه می‌رسد. مهرداد اولادی نیز هیچ مصدومیتی ندارد. 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها