0

سرورهاي مجازي

mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

پاسخ به:سرورهاي مجازي
پنج شنبه 1 دی 1390  4:38 PM

هزینه فرآیند استفاده از سرور مجازی ، فراساختار سرور خود را ارزیابی کنید

شما می توانید سرمایه شرکت خود را با استفاده از سرور مجازی پس انداز کنید. همان طور که همه ما برای شرکت های تجاری کار کرده ایم می دانیم که هدف همه آنها افزایش سود است. این بدان معناست که قبل از شروع هر فرآیند مجازی سازی هزینه ها و شرایط مالی را ارزیابی کنید. برای شرکتهایی که ROI ( بازگشت سرمایه گذاری ) برایشان ارزش دارد استفاده از سرور مجازی همیشه اجرا می شود، اما سوال این است که چقدر طول می کشد که به ROI دسترسی یابیم. زمانی که این سوال پرسیده می شود به فکر محاسبه ROI می افتیم و به شما توصیه می کنیم ROI خود را محاسبه کرده و از سرور مجازی استفاده نمایید . به عنوان مثال زمانی که این راه حل را انتخاب کردم متوجه شدم که با استفاده از سرور مجازی 20 سرور فیزیکی و کاهش به 3 سرور توانستم 150 میلیون تومان پس انداز کنم. قدرت سخت افزار مربوطه، هزینه های خنک سازی و مشاوره در طی 3 سال حدود 450 میلیون تومان بود. اگر شما سرورهای بیشتری داشته باشید پس پول بیشتری را پس انداز خواهید کرد. از طرفی دوره بازپرداخت یا زمان توقف در سرمایه گذاری برای 20 سرور یک ماه خواهد بود. حتی اگر شما از اعداد استفاده نکنید باور دارم که پس انداز پول با استفاده از سرور مجازی مشخص خواهد بود. سرور مجازی به شرایط زیر نیاز دارد:

·         سرورهای کمتر

·         هزینه زیرساختار کمتر، خنک سازی، UPS  و ژنراتور

·         مصرف کمتر برق

·         فضای کمتر برای زیرساختار IT

·         زمان کمتر برای مدیریت و کنترل سرورها

·         واکنش سریعتر نسبت به نیازهای تجاری

اگر شما سیستمی را نصب کنید که تمام این شرایط با داشته باشد سریعاً هزینه خود را در می آورید. این همان چیزی است که من به آن آسودگی می گویم .یکی از نکات مهم ، مقایسه قیمت ها در میان فروشندگان محصولات مجازی سازی است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها