پاسخ به:اخبار ورزشی
پنج شنبه 31 شهریور 1390 3:52 PM
|
آنلکا: قصد ندارم از چلسي جدا شوم
قرارداد اين مهاجم 32 ساله با آبي ها در پايان اين فصل تمام خواهد شد و به نظر مي رسد اين باشگاه تمايلي براي تمديد قرارداد اين بازيکن ندارد.
|
 |
|
|
نیکلاس آنلکا، مهاجم فرانسوی چلسی، شایعه جدایی اش از این باشگاه در ژانویه را رد کرد.
قرارداد این مهاجم 32 ساله با آبی ها در پایان این فصل تمام خواهد شد و به نظر می رسد این باشگاه تمایلی برای تمدید قرارداد این بازیکن ندارد.
با این وجود این ملی پوش سابق فرانسوی تاکید کرد که در چلسی خواهد ماند و اعلام کرد که از بازی در آبی ها لذت می برد.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه چلسی گفت:" از چند باشگاه مختلف به عنوان مقصد بعدی من نام برده شده اما این به آن معنی نیست که من می خواهم از چلسی جدا شوم.
من چلسی را دوست دارم و می خواهم در این باشگاه بمانم. به همین دلیل هنوز اینجا هستم. باید ببینم در دسامبر چه اتفاقاتی رخ خواهد داد. اگر در آن زمان بمانم، آن وقت باید ببینیم در ژوئن چه اتفاقاتی رخ می دهد.
از بودن در اینجا راضی هستم، من این باشگاه را دوست دارم و همین طور همه کسانی که اینجا هستند. اما باید ببنیم چه پیش می آید چون این موضوع تنها به من مربوط نمی شود.
من چهار سال است که اینجا هستم و از اتفاقاتی که در این مدت در این باشگاه رخ داد، راضی هستم."
آنلکا تاکنون 344 بازی در لیگ برتر در تیم های آرسنال، لیورپول، بولتون و چلسی انجام داده و 123 بار گلزنی کرده است.
|