اخبار جهان ورزش
یک شنبه 27 شهریور 1390 1:36 AM
مدير پيشين يوونتوس اعلام کرد به زودي سرنوشت کالچوپولي تغيير خواهد کرد. وکلاي لوچانو موجي به شواهد تازهاي دست پيدا کردهاند که ممکن است سرنوشت رسواييهاي کالچوپولي را تغيير دهد. دادگاه ورزشي ايتاليا هرگونه ضبط تماسهاي تلفني را نفي کرده و استناد به آنها را نميپذيرد. با اين حال موجي و دوستانش تاکيد دارند از اين راه به شواهد جديدي دست پيدا کردهاند. موجي در اين خصوص گفت: «پنجشنبه شب تماس تلفني را کشف کرديم که کالچوپولي را به شدت تحت تاثير قرار خواهد داد. در طول اين سالها آنقدر به تماسهاي تلفني گوش دادهام، ميتوانم راجعبه همه چيز در فوتبال صحبت کنم. اکنون فوتبال را بيشتر از گذشته شناختهام و از منظرهاي مختلفي به آن نگريستهام. مسائل پشتپرده زيادي در فوتبال وجود دارند و تصور ميکنم پس از کشف اين صداي ضبط شده همه چيز روشن شده است.»
مربي پيشين اينتر از علاقه خود براي بازگشت به جوزپه مهآتزا پرده برداشت. هکتور کوپر بين سالهاي 2003 – 2001 سرمربي اينتر بود و در هفتههاي ابتدايي فصل 2004 - 2003 از اين تيم اخراج شد. کوپر در مورد بازگشت به مهآتزا و بهدست گرفتن هدايت اينتر گفت: «دوست دارم بار ديگر به اينتر بازگردم، روزهاي بسيار خوبي در اين تيم داشتم. درست است که با نرآتزوري هيچ جامي بهدست نياوردم ولي خاطرههاي خوشي از دوران حضور در اين تيم دارم. بين من و هواداران اينتر رابطه عاطفي خاصي وجود دارد. اگر ماسيمو موراتي، مالک اينتر براي سپردن هدايت اين تيم با من تماس بگيرد، بدون شک آن را ميپذيرم و تا باشگاه خواهم دويد! اين يکي از آرزوهاي من است که بار ديگر مربي اينتر شوم.»
ژابي آلونسو ستاره خط مياني باشگاه رئالمادريد معتقد است که تيمش در مسير پيشرفت قرار گرفته است. رئالمادريد فصل قبل در جام حذفي اسپانيا به قهرماني رسيد و فصل جديد رقابتهاي لاليگا را خيلي خوب شروع کرده. آنها با کسب دو پيروزي پياپي صدرنشين جدول لاليگا هستند و در اولين ديدارشان در ليگ قهرمانان اروپا هم مقابل ديناموزاگرب به پيروزي صفر - يک دست يافتند. با وجود شکست اين تيم مقابل بارسلونا در سوپرکاپ اسپانيا، مادريديها با روحيه فراواني به فصل پيشرو فکر ميکنند. ژابي آلونسو گفت: «ما در حال رشد و پيشرفت هستيم و با گذشت هر سال کارها را بهتر انجام ميدهيم. تيم ما واقعا خوب است و ما بايد در زمين مسابقه اين را نشان دهيم و سعي کنيم که در پايان فصل جامهاي متعددي را فتح کنيم. در رقابتهاي لاليگا هم شروع خيلي خوبي داشتيم. احساس خوبي داريم و ميدانيم که فضاي زيادي براي پيشرفت پيشروي ماست.»
دروازهبان بايرنمونيخ براي نخستين بار از زماني که از شالکه جدا شده به آنجا بازميگردد. مانوئل نوير که همواره شالکه را بهترين باشگاه آلمان خطاب کرده در حالي به شالکه بازميگردد که فوتبال خود را از سن چهار سالگي در اين باشگاه آغاز کرده است. بنديکت هوئدس، کاپيتان شالکه در خصوص بازگشت نوير به شالکه گفت: «مانوئل سزاوار دشمني نيست و هواداران نبايد در ورزشگاه براي او سوت بکشند. نوير همواره عملکرد خوبي براي تيم ما داشته است.» تيم فوتبال شالکه امروز در چارچوب هفته ششم رقابتهاي بوندسليگا در «گلزن کرشن» ميزبان بايرنمونيخ، صدرنشين رقابتها خواهد بود.
عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)