پس از باران!
یک شنبه 20 شهریور 1390 12:54 AM
پس از باران محبت خدا در رمضان ... قراراست چه بكنيم؟
با ذوق هرچه تمام تر برگرديم سرزندگي معمولمان؟ خدا در اين ماه خوردن و نوشيدن را از بخشي از زندگي هامان گرفت تا بنگريم كه آيا چيز ديگري هست؟ ... به جز خوردن كار ديگري مي كنيم؟ بگذريم كه شايد خيلي هامان از فرط بي كاري خيلي از ماه را خوابيديم...
پس از باران بيايد رنگين كماني از خوبي ها را به نمايش بگذاريم... و البته اين برمي گردد به آن كه چقدر آب شده باشيم از عشق پروردگار... 14پيشنهاد دارم.
1- 14نفر را به نيت 14معصوم ببخشيم تا به دربخشش عادت كنيم... به خاطرخدايي كه يك ماه فرصت داد براي توبه.
2- 14 شب دست پدر و مادرمان را ببوسيم و جز با لبخند با آنها روبه رو نشويم تا عادت كنيم به تشكر بي توقع از كساني كه محبت بي توقع به ما دارند... تا عادت كنيم به نماز عشق خواندن!
3- 14بار بي چون و چرا حرف والدينمان را گوش كنيم و سريع انجامش دهيم... تا عادت كنيم به اطاعت ...
4- 14روز نمازمان را كمي با تامل بيشتر بخوانيم... با توجه بيشتر ... با معرفت بيشتر تا عشق بازي با خدا ما را به او رهنمون باشد.
5- 14نفر راكه مي دانيم خداوند را دوست دارند و خدا هم ايشان را دوست دارد به خاطر روي ماه خدا دوست بداريم و از هيچ كمك و بخششي به آنان دريغ نكنيم تا خدا به حرمت اين دوستي ها قلبمان را از غير خود پاك كند.
6- 14بار نمازمان را درمسجد به جماعت بخوانيم... تا خدا به حرمت جماعتي كه خانه اش را دوست دارند نماز ما را هم قبول كند و عادت به نمازجماعت كنيم.
7- 14 دروغ را ترك كنيم و بگوييم. مي خواستم دروغ بگويم اما ... به خاطر خدا نگفتم. تو هم به خاطر خدا از اين مسئله بگذر ... تا عادت كنيم به رو راست بودن با همه مخصوصا خودمان...
8- 14بار در روز حواسمان را جمع كنيم. من كجا هستم؟ آيا كارم هدف رضايت خدا هست؟ و اگر نيست نكنيم...
9- 14روش براي امر به معروف زيبا و بدون تنش طرح بريزيم تا خدايمان هنگامه گناه به دادمان برسد و از غفلت به درآييم.
10- 14كتاب خوب و مفيد را در برنامه بگذاريم براي خواندن. تا عادت كنيم به كتاب خواني...
11- 14حديث را به كار ببنديم.
12- 14پيامك، ايميل يا تلفن بزنيم به ارحامي كه صله شان را مدت هاست فراموش كرده ايم.
13- 14نگاه و حجابمان را دقت كنيم تا مخالف امر خدا نباشد... عادت كنيم به حجاب كامل و نگاه سالم تا خداوند ما را نگاه دارد از بدي ها...
14- 14بار به آنچه مي شنويم دقت كنيم تا به شنيدن حرفها و نوارهاي خوب عادت نماييم.
به هر كدام از اين 14تا از يك تا 14نمره بدهيم و درآخر نمره خودمان را از قول هايمان حساب كنيم... موفق باشيد رفقا ... التماس دعا... يا زهرا
كبوتر رضوي
پیامبر (ص): صبر اگر به بیقراری رسید دعا مستجاب می شود.
عزیز ما قرنهاست که چشم انتظار به ما دارد!