به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، حسین بادامکی بازیکن تعویضی و گلزن سرخپوشان در برابر ملوان در مورد شعارهای برخی هواداران، گفت: این شرایط برای پرسپولیس طبیعی است که صبر برخی هواداران کم است و هواداران دوست دارند پرسپولیس همیشه برنده باشد. سال گذشته هم وقتی نتیجه نمی گرفتیم این شرایط وجود داشت. این تیم کمی کار دارد و بازیکنان ملی پوش تنها چند روز است که به تیم اضافه شده اند و این موضوع بسیار تاثیر گذار است. امیدوارم هواداران صبر داشته باشند تا در هفته های آینده به آن شرایط ایده آل برسیم.
بادامکی در مورد وقت کشی بازیکنان ملوان افزود: آنها می خواستند به یک امتیاز برسند که به هر شکل، به هدفشان رسیدند اما ما باید بهتر عمل می کردیم و از موقعیت های بدست آمده حداکثر استفاده را می بردیم که کار به وقت کشی و دیگر مسائل کشیده نشود.
بادامکی در خصوص از دست دادن بهترین موقعیت برای دومین گل خود و برتری سرخپوشان در اولین بازی اظهار داشت: در آن صحنه کمی عجله کردم و اگر دقت بیشتری داشتم می توانستم دومین گل خود و برتری تیم را به ثمر برسانم اما متاسفانه توپ به بالای دروازه رفت و من شرمنده مجموعه تیم و هواداران شدم ولی زیبایی فوتبال به همین صحنه هاست.
وی در مورد آمادگی اش گفت: از نظر آمادگی باید بگویم که تمرینات خوبی را پیش از فصل با تیم انجام دادم و شرایط بدنی ام در حد مطلوبی است و در هر شرایطی به زمین بروم وظیفه ام را به نحو احسن انجام خواهم داد.