مرفاوي: نتيجه تساوي مقابل شهرداري راضي كننده نبود
چهارشنبه 12 مرداد 1390 10:28 AM
|
مرفاوي: نتيجه تساوي مقابل شهرداري راضي كننده نبود سرمربي تيم فوتبال مس کرمان گفت: در ديدار مقابل شهرداري موقعيتهاي زيادي را از دست داديم و به همين دليل از نتيجه تساوي راضي نيستم. |
![]() |
|
صمد مرفاوي پس از برتري يک بر يک مقابل شهرداري تبريز اظهار داشت: به هيچ وجه از نتيجه راضي نيستم زيرا موقعيتهاي زيادي را از دست داديم. البته تيم حريف هم به شدت دفاعي بازي کرد و هيچ موقعيت روي دروازه ما نداشت وي افزود: در نيمه اول تا حدودي ناهماهنگ بوديم، اما در نيمه دوم به هماهنگي خوبي رسيديم و موقعيتهاي زيادي را ايجاد کرديم و اگر مهاجمان ما دقت ميکردند قطعا نتيجه به سود ما رقم ميخورد.
مرفاوي تأکيد کرد: در خط حمله ناهماهنگ بوديم و بازيکنان ما نشان دادند که هنوز به خودباوري نرسيدهاند و بايد قبول کنيم که در حمله مشکل داريم. وي با اشاره به اينکه مسئولان اجرايي باشگاه در مورد صدور کارت بازي براي بازيکنان کمکاري کردهاند، گفت: اگر بازيکنان خارجي را در اختيار داشتيم ميتوانستيم نتيجه بهتري بگيريم. اگر صدور کارت دست من بود يک روزه مي توانستم آنها را بگيرم. سرمربي مس کرمان عنوان کرد: سعي کردم در اين بازي، بازيکناني را در زمين قرار دهم که فصل گذشته بيشتر کنار هم بودند. متاسفانه دست من روي نيمکت خالي بود و به جاي مهاجم بيشتر مدافع داشتيم و مجبور بودم مدافعان را با مهاجمان تعويض کنم. |