0

اهل سنت بخوانند!????

 
amindadaadad
amindadaadad
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 3567
محل سکونت : سیستان و بلوچستان

پاسخ به:اهل سنت بخوانند!????
شنبه 8 مرداد 1390  11:39 AM

لطفاً به کسی کمک نکنید


بیانیه: کمک شما به دیگران موجبات شرک، نفاق، پلیدی و پلشتی خود و آن ها را فراهم می کند. هر کسی برای گذران امور زندگی خود باید به "فقط خدا" تکیه کند و اگر فکر می کند خدا نیاز های او را از طریق مخلوقاتش مرتفع می کند سخت در اشتباه بوده به زودی توسط برادر ریگی و یاران وی ادب خواهد شد.
البته با تبصره ای که برادران روشن ضمیر و روشن مدار و دگر فکر برای آبروی از میان رفته ی ما اندیشیده اند این قانون به شکل زیر تصحیح می گردد:

این بیانیه برای ملائکه ی الهی و ارواح صادر شده است، چرا که این بیانه فقط در مورد امور غیبی است و کمک کردن به دیگران در امور عادی و مادی مانعی ندارد.لذا آموختن علم از معلم و خرید نان از نانوا ایرادی ندارد اما هرگونه یاری رسانی مخلوقات غیب برای درخواست کننده و کمک کننده جرم محسوب می شود.

بر اساس بیانیه ی مذکور خواندن این آیه از قرآن ممنوع می باشد:


إِذْ یُوحِى رَبُّکَ إِلىَ الْمَلَئکَةِ أَنىّ‏ِ مَعَکُمْ فَثَبِّتُواْ الَّذِینَ ءَامَنُواْ  (انفال 12)
هنگامى که وحى مى‏فرستاد پروردگار تو بسوى فرشتگان که من با شما هستم پس استوار دارید آنان را که ایمان آوردند


در این آیه عنوان شده است که ملائکه مؤمنان را پابرجا و استوار می کنند و این به این معناست که توفیق پایداری ایمان بوسیله ی ملائکه -که در عالم غیب هستند- به مؤمنین اعطا می شود بنابراین آیه سراسر شرک است!

** دارالولایه **

درباره امضاء

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها