0

اخبار ورزشی

siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 4549

پاسخ به:اخبار ورزشی
جمعه 23 اردیبهشت 1390  11:37 AM

کمالوند درگفتگو با آريا:تراکتور سال آينده به اهداف خود ميرسد

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا-سرمربي تراکتورسازي گفت:در اين مدتي که سکان هدايت تيم تراکتورسازي را در اختيار داشتم ارتباط بسيار خوبي را با اين باشگاه داشته ام.
فراز کمالوند،سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز،افزود:از زماني که تراکتور سازي به ليگ برتر وارد شده و پيش از آن ارتباط بسيار خوب و عاطفي را با باشگاه و هواداران برقرار کرده بودم و هيچ مشکلي با اين باشگاه نداشته ام براي همين تمايل داشتم که اين همکاري همچنان ادامه داشته باشد و بعد از صحبت هايي کوتاه تصميم گرفتم که در فصل بعدي نيز در خدمت تراکتورسازي و هواداران بسيار خوب آن باشم و اطمينان دارم که اين باشگاه با پتانسيل بالايي که دارد مي تواند در آينده حرفهاي بسياري را براي گفتن داشته باشد و البته از لحاظ هوادار نيز از بهترين تيمهاي کشور محسوب مي شود و مسئولين باشگاه بايد از اين برتري استفاده هاي بيشتري را ببرند.
کمالوند به آرياتاکيد کرد:با مديرعامل باشگاه تراکتور سازي صحبت هاي بسيار خوبي را انجام دادم و وي اعلام کرده که نيازهاي باشگاه را برطرف خواهد کرد و البته بازيکناني که مد نظر داريم را نيز در اختيار تيم قرار خواهد داد و با اين شرايط اطمينان دارم که در سال آينده تراکتور سازي مي تواند به اهداف خود دست پيدا کند و البته در اين فصل نيز اگر از موقعيت هاي خود استفاده لازم را مي برديم حتما به جايگاه بهتري در جدول رده بندي ليگ برتر دست پيدا مي کرديم ولي در هر صورت حتما در آينده بهتر خواهيم شد و اين براي ما دور از دسترس نيست.

کد خبر: 201105121

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها