0

اخبار گوناگون امروز

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار گوناگون امروز
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  2:14 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
معاون وزير آموزش و پرورش:
20 درصد اعتبارات آموزش و پرورش صرف خريد تجهيزات هنرستان‌ها مي‌شود

خبرگزاري فارس: معاون وزير آموزش و پرورش گفت: 20 درصد اعتبارات وزارت آموزش و پرورش در سال جاري براي خريد تجهيزات هنرستان‌ها اختصاص مي‌يابد.


 

به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، ابراهيم سحرخيز صبح امروز در نشست خبري با اهالي رسانه در اردبيل از اختصاص 20 درصد اعتبارات امسال براي خريد تجهيزات هنرستان‌ها خبر داد و اظهار داشت: در اين زمينه بيش از يك هزار و 100ميليارد تومان سرمايه‌گذاري مي‌شود كه در گام اول 200 ميليارد تومان از اين اعتبارات امسال جذب مي‌شود.
وي ادامه داد: در بودجه امسال رديف اختصاصي براي خريد تجهيزات استاندارد هنرستان‌ها پيش‌بيني شده كه در صورت تداوم در سال‌هاي آينده و جذب آن مي‌توانيم به سرعت تجهيزات و امكانات هنرستان‌ها را تأمين كنيم.
معاون وزير آموزش و پرورش از هزينه‌بر بودن خريد تجهيزات مراكز فني و حرفه‌اي و روز‌آمدي آن‌ها خبر داد و گفت: با توجه به خريد تجهيزات و امكانات براي هنرستان‌ها بايد منطبق بر علوم و فناوري‌هاي جديد باشد كه اين كار مستلزم سرمايه‌گذاري و نوسازي سالانه است.
سحرخيز نزديكي هنرستان‌هاي فني و حرفه‌اي با بازار كار را از ضروريات اعلام كرد و افزود: در كشورهاي پيشرفته هنرستان‌ها در دل كارگاه‌ها، كارخانه‌ها و مراكز توليدي قرار دارد تا دانش‌آموز به صورت عملي آموزش ديده و علاوه بر دروس تئوري بتواند آستين بالا زده وارد بازار كار شود.
وي در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اينكه آموزشكده‌هاي فني و حرفه‌اي با منفك شدن از آموزش و پرورش زير نظر وزارت علوم اداره مي‌شوند، عنوان كرد: اين امر سبب شده تا علاقمندان به تحصيل در اين رشته‌ها در يك دانشگاه مجازي به نام دانشگاه فني و مهندسي به ادامه تحصيل بپردازند.
معاون وزير آموزش و پرورش تصريح كرد: هيچ مانعي براي ادامه تحصيل دانش‌آموزان وجود ندارد و وزارت علوم به فارغ‌التحصيلان اين دانشگاه مدرك معتبر صادر مي‌كند.
سحر‌خيز با يادآوري اينكه راههاي متعددي براي ادامه تحصيل دانش‌آموزان و رشته‌هاي فني و حرفه‌اي وجود دارد افزود: حضور در دانشگاه جامع علمي و كاربردي، آموزشكده‌هاي فني و حرفه‌اي، دانشگاه آزاد و... از جمله راههاي ادامه تحصيل هنرجويان است.
اين مسئول با بيان اينكه بايد بين اشتغال، تحصيل و بازار كار يك تناسب عقلاني برقرار شود خاطرنشان كرد: در اين زمينه برنامه‌ريزي‌هاي لازم انجام شده تا با توسعه رشته‌هاي فني و حرفه‌اي بتوانيم اين هدف‌گذاري را محقق كنيم.
وي در پايان با اشاره به برگزاري مسابقات كشوري علمي عملي هنرجويان هنرستاني سراسر كشور در اردبيل اذعان داشت: نفرات اول تا سوم آزمون عملي فني و حرفه‌اي كه ميزباني اردبيل برگزار مي‌شود بدون حضور در كنكور وارد دانشكده‌هاي فني و حرفه‌اي مي‌شوند تا در رشته‌هاي خود ادامه تحصيل دهند.
انتهاي پيام/ن20

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها