0

اخبار ایران و جهان

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار ایران و جهان
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390  11:27 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
پس از پايان ارزيابي‌ها؛
حمل و نقل استان سمنان در طرح شهيد رجايي اول شد

خبرگزاري فارس: اداره كل حمل و نقل و پايانه‌هاي استان سمنان پس از پايان ارزيابي‌ها، در طرح شهيد رجايي اول شد.


 

به گزارش خبرگزاري فارس از سمنان به نقل از روابط عمومي اداره كل حمل و نقل و پايانه‌هاي استان سمنان، مديركل و كاركنان حمل و نقل و پايانه‌هاي استان سمنان با همت و تلاش ارزنده موفق به كسب رتبه نخست در طرح يادواره شهيد رجايي شدند و لوح تقدير استاندار سمنان را دريافت كردند.
در بخشي از اين لوح سپاس آمده است: طرح يادواره شهيد رجايي در راستاي برنامه‌هاي توسعه و تحول اداري و با هدف ايجاد فضاي رقابتي از طريق معرفي الگوهاي برتر سازماني و ارزيابي عملكرد دستگاه‌هاي اجرايي انجام مي‌پذيرد.
استاندار سمنان تاكيد كرده است: از اداره كل حمل و نقل و پايانه‌هاي استان سمنان به عنوان دستگاه اجرايي برتر ارزيابي عملكرد با كسب رتبه نخست در گروه «ب» (موسسات و سازمان‌هاي وابسته) كه با رعايت اصل شايستگي موفق به تحقق رفتار مطلوب سازماني شده است، تقدير مي‌شود.
اداره كل حمل و نقل و پايانه‌هاي استان سمنان همچنين در حسن رفتار كاركنان دستگاه‌هاي اجرايي با مردم و ارتقا و حفظ كرامت مردم در نظام اداري و طرح تكريم در دستگاه‌هاي گروه زيربنايي و توليدي استان سمنان رتبه نخست را به خود اختصاص داد و مورد تقدير قرار گرفت.
همچنين مديركل حمل و نقل و پايانه‌هاي استان سمنان به عنوان عضو هيئت امناي مجمع خيران سلامت استان سمنان منصوب شد.
در حكمي از سوي حجت‌الاسلام و‌المسلمين سيدمحمد شاهچراغي، نماينده ولي‌فقيه در استان و امام جمعه سمنان و رئيس هيئت امناي مجمع خيران سلامت استان، داود فهندژسعدي مديركل حمل و نقل و پايانه‌هاي استان سمنان به عنوان عضو هيئت امناي مجمع خيران سلامت استان سمنان منصوب شد.
انتهاي پيام/ز30

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها