0

اخبار ایران و جهان

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار ایران و جهان
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390  11:25 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مديرعامل شركت پالايش نفت بندرعباس:
گازهاي مازاد پالايشگاه بندرعباس به عنوان سوخت استفاده مي‌شود

خبرگزاري فارس: مديرعامل شركت پالايش نفت بندرعباس گفت: با راه‌اندازي آزمايشي سامانه پيش گرمايش هواي كوره واحد تقطير شماره يك در پالايشگاه بندرعباس استفاده از گازهاي مازاد به ‌عنوان سوخت در اين پالايشگاه ممكن شده است.

به گزارش خبرگزاري فارس از بندرعباس به نقل از روابط عمومي شركت پالايش نفت بندرعباس، هاشم نامور با بيان اينكه ضايعات پالايشگاه بندرعباس از 0.99 درصد وزني نسبت به مواد ورودي در سال 88 به 0.64 درصد در سال 89 كاهش يافته است، اظهار داشت: با وجود اجراي برنامه تعميرات اساسي جامع و پروژه رفع اشكال از مسير گاز طبيعي ورودي پالايشگاه در سال گذشته، متوسط سوخت مصرفي و ضايعات مواد نفتي در شركت پالايش نفت بندرعباس در سال 1389 نسبت به سال پيش از آن به ‌ترتيب 0.3 و 35.6 درصد كاهش يافته و اين پالايشگاه در ميان هشت پالايشگاه ديگر كمترين مقدار مصرف انرژي به ازاي پالايش هر بشكه نفت خام را به خود اختصاص داده است.
به گفته وي، سوخت مصرفي پالايشگاه بندرعباس نيز از 4.233 درصد وزني نسبت به مواد ورودي در سال 88 به 4.221 درصد وزني كاهش يافته كه اين ميزان بر اساس حداقل قيمت‌هاي جهاني گاز طبيعي، معادل بيش از 300 هزار دلار صرفه جويي سالانه است.
وي تصريح كرد: بهبود شرايط كاركرد واحدهاي عملياتي، اجراي منظم برنامه‌هاي تعميرات روزمره و پيشگيرانه، استفاده بهينه از سوخت گاز طبيعي، مديريت توليد، مصرف بخار و حذف برخي منابع اتلاف فرآورده‌هاي نفتي و حامل‌هاي انرژي در عمليات تعميرات اساسي جامع پالايشگاه، از مهم‌ترين دلايل كاهش مصرف سوخت و ضايعات پالايشگاه بندرعباس است.
نامور استفاده بهينه از تجهيزات و امكانات موجود براي افزايش بهره‌وري فرآيند پالايش و كاهش آلاينده‌هاي زيست محيطي را از مهم‌ترين برنامه‌هاي شركت پالايش نفت بندرعباس در سال جهاد اقتصادي اعلام و تصريح كرد: راه‌اندازي آزمايشي سامانه پيش گرمايش هواي كوره واحد تقطير شماره يك در فروردين امسال و استفاده از گازهاي مازاد به ‌عنوان سوخت، از اقدام‌هايي است كه با هدف مصرف بهينه انرژي در اين پالايشگاه انجام شده است.
پالايشگاه نفت بندرعباس با ظرفيت اوليه پالايش روزانه 232 هزار بشكه نفت خام و ميعانات گازي در سال 1376 به بهره‌برداري رسيد كه با اجراي طرح افزايش ظرفيت در سال 1387 هم اكنون با ظرفيت پالايش روزانه 320 هزار بشكه نفت خام و ميعانات گازي، سومين پالايشگاه نفت كشور از نظر ظرفيت پالايش نفت خام به شمار مي‌رود.
تامين بيش از 19 درصد از فرآورده‌هاي نفتي مورد نياز كشور شامل بنزين، گازوئيل، نفت سفيد، سوخت جت و نفت كوره، تامين خوراك دو كارخانه قير سازي مجاور پالايشگاه و صادرات نفتاي تصفيه نشده و نفت كوره، از مهم ترين فعاليت‌هاي شركت پالايش نفت بندرعباس است.
انتهاي پيام/صا30

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها