0

رسانه وهنر

 
siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 4549
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:رسانه وهنر
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390  7:26 PM

يکشنبه 18 ارديبهشت 1390 - 03:41:37 ب.ظ
نظرات شما ارسال به دیگران چاپ بدون عکس چاپ با عکس
نظرات شما ارسال به دیگران چاپ بدون عکس چاپ با عکس
Bookmark and Share
 

پنج اثر نمايشي اين هفته در مجموعه تئاترشهر به صحنه مي‌روند

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- پنج اثر نمايشي اين هفته در تالارهاي مختلف مجموعه تئاترشهر در حالي به صحنه مي‌روند که نمايش "نصرت خانم، مادرم نوروز" جايگزين نمايش "تا اشکستان" در تالار اصلي مجموعه تئاترشهر خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري آريا، نمايش "تا اشکستان" به کارگرداني "حميد حرا" که از چهارم ارديبهشت‌ماه به مناسبت ايام سوگواري شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در تالار اصلي به روي صحنه رفته بود شنبه (17 ارديبهشت) به اجراهاي خود پايان داد.
با پايان اين اثر نمايشي، نمايش" نصرت خانم، مادرم و نوروز" نوشته و کار اميردژاکام ساعت 19 با مدت زمان 90 دقيقه و قيمت بليت 10 هزار تومان در تالار اصلي به صحنه مي‌رود.
در تالار چهار سو نمايش "خانمچه و مهتابي" نوشته زنده‌ياد "اکبر رادي" به کارگرداني "مسعود دلخواه" ساعت 19:30 و با مدت زمان 100 دقيقه و قيمت بليت 7 هزار تومان ميزبان دوستداران تئاتر خواهد بود.
"بلوط‌هاي تلخ" عنوان نمايش ديگري نوشته و کار "شهرام کرمي" است که ساعت 19 به مدت 80 دقيقه و قيمت بليت 7 هزار تومان پذيراي تماشاگران تئاتر در تالار قشقايي خواهد بود.
در تالار سايه نيز نمايش "شن" نوشته و کار "کتايون حسين‌زاده" ساعت 20 با مدت 60 دقيقه و قيمت بليت 7 هزار تومان اجرا خواهد شد.
نمايش "خداحافظي نکن" نوشته "فارس باقري" و کارگرداني "مسعود طيبي" هم ساعت 18:30 با مدت زمان 60 دقيقه و قيمت بليت 5 هزار تومان در کارگاه نمايش به صحنه مي‌رود.
براي تماس با مجموعه تئاترشهر مي‌توانيد از طريق روابط عمومي مجموعه و شماره‌هاي 5 ـ66460593 با ما در ارتباط باشيد.


 

کد خبر: 20110508


 

 

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها