پاسخ به:اخبار جهان
چهارشنبه 14 اردیبهشت 1390 3:57 PM
خبرگزاري آريا- گروه هايي از مخالفان و طرفداران رژيم صهيونيستي به طور همزمان در منطقه منهتن نيويورک تجمع کردند .
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از واحد برون مرزي ، جمعي از خاخام هاي ضد اسرائيلي مقيم امريکا ديروز(يکشنبه) با تجمع در يکي از خيابان هاي منتهن ، مخالفت تورات با تشکيل دولت يهودي را فرياد زدند .
اين افراد با به اهتزار درآوردن پرچم فلسطين ، شعار دادند يهوديان واقعي هميشه با صهيونيسم و رژيم اسرائيل مخالفند .
خاخام وايس ، از فعالان ضد اسرائيل مقيم آمريکا نيز در اين تجمع در سخناني ، تشکيل رژيم اسرائيل و تاسيس فرقه صهيونيسم را با آموزه هاي تورات در تضاد خواند . اين فعال ضد صهيونيسم ابراز اميدواري کرد با حذف رژيم صهيونيستي ، منطقه خاورميانه و بويژه مردم فلسطين در آرامش زندگي کنند .
در مقابل صهيونيست هاي مقيم آمريکا نيز که براي شرکت در کنگره سالانه لابي آيپک به نيويورک آمده اند ، با تجمع در آن سوي خيابان ، برضد مخالفان هولوکاست و در حمايت از رژيم صهيونيستي شعار دادند .
براساس اين گزارش ، پليس نيويورک به صورت گسترده در محل تجمع اين افراد حضور و هر دو گروه تجمع کننده را در کنترل داشت .
کد خبر: 20110502
در خرابات مغان نور خدا می بینم
وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم