0

اخبار جهان

siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 4549

پاسخ به:اخبار جهان
چهارشنبه 14 اردیبهشت 1390  3:50 PM

قذافي:آماده مذاکره با انقلابيون هستم

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا-سخنگوي دولت ليبي اعلام کرد:براثر حملات موشکي ناتو به طرابلس پسر قذافي  و 3 نوه اش کشته شدند.
به گزارش خبرگزاري آريا،براثر اين حمله که ساعتي پس از درخواست معمر قذافي مبني بر آتش بس و آغاز مذاکرات با انقلابيون رخ داد کوچکترين پسر قذافي و 3 تن از نوه هاي زير 12 سال وي کشته شدند.
انقلابيون باشعارهايي مانند الله اکبر يا خدا بزرگ است به سرعت از خيابان هاي مصراته که در محاصره نيروهاي امنيتي قذافي قرار دارد عبور مي کردند.
گزارش ها حاکي از آن است که،سپهبد کانادايي شارل بوشار فرمانده عمليات ناتو از کشته شدن بسياري از غير نظاميان بي گناه ابراز تاسف کرد.
همچنين هوگو چاوزرئيس جمهور ونزوئلا نيز در خصوص حوادث اخير ليبي ابراز تاسف کرد و خواستار مداخله نظامي خارجي براي پايان دادن به جنگ در ليبي شد.
سيف بن عرب 29 ساله جوانترين پسر قذافي در بين هفت پسر وي بود که قبل از شروع  شورش و جنگ در ليبي جزء اصلاح طلبان بود وي  همچنين در سال هاي اخيربيشتر در آلمان به سر مي برد.
براساس اسناد ديپلماتيک منتشر شده توسط سايت ويکي ليکس فرزندان قذافي به طور فزاينده اي در فعاليت هاي غير قانوني از جمله تبليغات منفي در خصوص برگزاري کنسرت خصوصي 1 ميليون دلاري شرکت داشته اند.
موسي ابراهيم سخنگوي دولت ليبي نيز در اين خصوص گفت:هنگامي که بمب توسط  نيروهاي هوايي ناتو به خانه سيف بن عرب شليک شده است معمر قذافي و همسرش در خانه پسر 29 ساله خود به سر مي بردند و بلا فاصله پس از انفجار به سرعت از محل حادثه فرار مي کنند  و اکنون در سلامت کامل هستند اما سيف بن عرب و 3 فرزندش کشته شدند.
وي نيز در ادامه افزود:جنگنده هاي ناتو از ماه گذشته به دستور سازمان ملل براي محافظت از غيرنظاميان ليبي آغاز به کار کردند اما حمله هوايي ناتو به خانه سيف بن عرب نشان دهنده انگيزه ناتو براي از بين بردن خانواده قذافي است.
از سويي معمر قذافي در يک سخنراني اعلام کرده است:هم اکنون در هاي صلح باز است و من براي پايان دادن به شش هفته بمباران در ليبي اعلام آتش بس مي کنم و آماده مذاکره با انقلابيون و نيروهاي ناتو هستم،وي همچنين در مقابل دخالت هاي خارجي گفت:ليبي نيز در خصوص مسائل ديپلماتيک خود نيازي به دخالت نيروهاي خارجي ندارد.
همچنين عبدل هفيد قوجا سخنگوي انقلابيون نيزطي بيانيه اي گفت:اکنون زماني براي مصالحه نيست،مردم ليبي  نمي توانند پس ازدو ماه جنگ در کشورشان آينده ليبي را دوباره با معمر قذافي رقم بزنند.

کد خبر: 20110501132119421

آگهی  

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها