نشست خبری کی روش 6
جمعه 9 اردیبهشت 1390 4:09 PM
قصد دارم در تیم ملی انقلاب کنم
کی روش در خصوص انتخاب بازیکنان تیم ملی گفت: من نه قصد دارم در تیم ملی انقلابی صورت دهم و یک سری بازیکن جدید دعوت کنم نه اینکه تصمیم دارم محافظه کارانه کار کرده و نفرات قدیمی را به اردو فراخوانم. اعتقاد دارم در هر برهه زمانی یک عده بازیکن شایسته باید به اردو دعوت شوند. وی در ادامه افزود: در این راه اولین گامی که برداشتیم مطالعه بازیکنانی بود که در جام ملت های آسیا حضور داشتند. بررسی فیلم آن مسابقات منبع خوبی برای شناخت بازیکنان بود اما این برای اطلاعاتی که من از بازیکنان فوتبال ایران نیاز دارم یک منبع کامل نیست به همین خاطر تا جایی که می توانستم مسابقات لیگ و رقابت های مختلف را تماشا کرده و فیلم های مسابقات را مورد بررسی و ارزیابی قرار دادم. در فوتبال امروز سن یک عدد است کی روش در خصوص سن بازیکنان فوتبال ایران و انتقادی که پیش از این در خصوص شرایط سنی بازیکنان تیم فوتبال کشورمان مطرح کرده بود گفت: رایان گیگز 37 سال دارد اما امروز در یک شرایط خوب برای تیم منچستر یونایتد بازی می کند و در بازی مقابل شالکه در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا یک گل برای منچستر به ثمر رساند در فوتبال امروز سن یک عدد است و بازیکن در زمین باید قابلیت های خود را به نمایش بگذارد امروز در فوتبال ایران سن برای ما ملاک نیست و باید بهترین ها به اردو دعوت شوند. در فوتبال ایران چنین بازیکنانی نداریم سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان در این خصوص افزود: تیمی مانند منچستر بازیکنان 17،18 و 19 ساله دارند که کم کم به تیم اضافه می شوند و جای بازیکنان با تجربه را می گیرند مشکل ما در فوتبال ایران این است که چنین بازیکنانی نداریم و باید تمام توان خود را بگذاریم برای یافتن جوانانی که بتوانند در آینده به تیم ملی اضافه شوند. برخی مسائل مرا نگران می کند وی خاطرنشان کرد: به عنوان مثال هر وقت که من برای تماشای بازی های لیگ به ورزشگاه می روم و فهرست بازیکنان را مورد ارزیابی قرار می دهم زمانی که سن بازیکنان شاخص را جویا می شوم به من می گویم این بازیکنان 27،28 یا 30 سال دارند و وقتی که از شرایط سنی بازیکنان جوان می پرسم می گویم این بازیکن 24 ساله است. این مسائل مرا نگران کرده و باعث شده تا به این فکر بیفتم که چرا کمتر بازیکن جوانی را با سن و سال پایین در فوتبال ایران داریم. باید خونی تازه به تیم ملی تزریق شود کی روش با تاکید بر اینکه باید خونی تازه به تیم ملی و فوتبال ایران تزریق شود گفت: زمانی که یک بازیکن را برای حضور در تیم ملی انتخاب می کنم سئوال نمی کنم سن آن بازیکن چقدر است و چه پیراهنی بر تن دارد ملاک من برای بازیکنان شایستگی و توانایی های آنهاست و اینکه می توانند به تیم ملی کمک کنند یا نه. خبرنگاری از کارلوس کی روش در مورد سابقه مربیگریش و اینکه کمتر به عنوان سرمربی موفق بوده و توفیقاتش بیشتر زمانی بوده که به عنوان دستیار فعالیت می کرده گفت: من 31 سال سابقه مربیگری دارم طی سالهای 84 تا 87 کمک مربی تیم ملی پرتغال بودم و 5 سال هم به عنوان دستیار سر آلکس فرگوسن در تیم منچستر یونایتد فعالیت کردم یعنی از 31 سال دوره مربیگیری فقط 8 سال به عنوان دستیار در کنار دیگر مربیان بوده ام و باقی آن را در نقش سرمربی فعالیت کرده ام. درست نیست در مورد خودم اظهار نظر کنم کی روش در این خصوص اظهار داشت: این درست نیست من در مورد خودم و کارنامه ام اظهار نظر کنم اما باید بگویم طی 23 سالی که سرمربی بوده ام نیمی از آن را در تیم های ملی و نیمی دیگر را در تیم های باشگاهی فعالیت داشته ام شما بررسی کنید ببینید کارنامه ام در تیم های مترو استارز آمریکا و ناگویا گرامپوس ژاپن چگونه بوده است و چه موفقیت هایی را با این تیم ها به دست آورده ام. رزومه من می تواند بهترین پاسخگو برای شما باشد من با تیم های آفریقای جنوبی و پرتغال به جام جهانی رسیدم که فکر میکنم رسیدن به جام جهانی برای یک مربی در رده ملی موفقیت خوبی باشد. کار گذشته امروز ارزشی ندارد سرمربی پرتغالی تیم ملی فوتبال کشورمان خاطر نشان کرد: کاری که من در گذشته نشان دادم امروز ارزشی ندارد اینکه من در گذشته چه کرده ام بی ارزش است و اینکه در آینده چه می کنم مهم است امیدوارم در ایران با حمایت فدراسیون فوتبال و تلاش بازیکنان بتوانیم موفق باشیم. تعجب از پرسش خبرنگاران وی با ابراز تعجب از پرسش هایی که خبرنگاران در نشست خبری امروز مطرح کردند گفت: من دوست داشتم اولین سئوالی که از من می پرسید در خصوص برنامه های آماده سازی در تیم ملی باشد و اینکه چه زمانی مراحل آماده سازی تیم سئوال می شود. امروز از من همه نوع سئوال پرسیده شد به غیر از این سئوال مهم!
تشریح برنامه های تیم ملی
وی در ادامه از برگزاری اردوی نهایی تیم های امید و بزرگسالان کشورمان از تاریخ 30 می 2011 (9 خرداد 1390) خبر داد و گفت: ما جلسات بسیار خوبی با سازمان لیگ داشته ایم و همانطور که می دانیم برنامه های مسابقات لیگ و رقابت های جام باشگاه های آسیا خیلی فشرده است در این راه برای برگزاری هر چه بهتر اردوهای تیم ملی نیازمند تعامل باشگاه ها هستیم تا اینکه بتوانیم اردوهای آماده سازی را به خوبی برپا کنیم. برنامه اردوی تیم بزرگسالان وی با ابراز امیدواری از اینکه تیم امید ایران دربهترین شرایط مقابل عراق قرار گیرد در خصوص اردوهای تیم ملی بزرگسالان نیز گفت: تیم ملی بزرگسالان هم یک اردو در اروپا خواهد داشت که این اردو از 27 یا28 ژوئن 2011 (6 یا 7 تیر ماه) آغاز خواهد شد و تا روز 9 یا 10 جولای 2011 (18 یا 19 تیر 90) ادامه خواهد داشت سپس تیم به تهران باز خواهد گشت و مراحل آماده سازی خود را طی خواهد کرد تا روز 13 جولای 2011 (22 تیر ماه 90) که مقابل تیم مالدیو قرار خواهد گرفت. به نقل از خوزنیوز
وی در ادامه ضمن تشریح برنامه های آماده سازی تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: پس از پایان مسابقات لیگ از 23 تا 25 ماه می 2011(2 تا 4 خرداد ماه 1390) نخستین تمرین تیم ملی با حضور نفرات منتخب لیگ که تیم هایشان در جام باشگاه های آسیا حضور ندارند برگزار خواهد شد. اسامی بازیکنان حاضر در این اردو در تاریخ 22 می 2011 (یک خرداد 1390) اعلام می شود در آن فاصله زمانی تیم امید هم یک اردوی آماده سازی خواهد داشت.
اعلام زمان اردوی تیم امید و بزرگسالان
لبيک يا خامنه اي