0

نشیت خبری کی روش 1

muhammad1371
muhammad1371
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 74

نشست خبری کی روش 5
جمعه 9 اردیبهشت 1390  4:07 PM

شرایط انتخاب مربیان تیم ملی

وی افزود: همین طور که می دانید مسابقات لیگ هنوز به اتمام نرسیده و پس از اتمام این مسابقات ادامه مسابقات لیگ قهرمانان آسیا را پیش رو داریم به همین خاطر مربیان در تیم های باشگاهی خود درگیر هستند با این شرایط از بین گزینه های مختلفی که داشتیم به گزینه علی منصوریان و مارکار آقاجانیان رسیدیم که اطمینان دارم این دو می توانند در تیم امید موفق باشند.

دلایل انتخاب نمازی به عنوان مربی تیم ملی

کی روش همچنین در خصوص انتخاب وحید نمازی به عنوان دستیار ایرانی خود در تیم ملی فوتبال کشورمان خبر داد و گفت: مربیان تیم امید قرار نیست به تنهایی این تیم را هدایت کنند و قطعا از حمایت ما و فدراسیون فوتبال برخوردار خواهند بود.

وی در پاسخ به این پرسش که چرا وحید نمازی را به عنوان مربی تیم ملی فوتبال کشورمان انتخاب کردید، گفت: شما می توانید از طریق اینترنت بررسی کنید من پیش از این در سال 1996 سرمربی تیم فوتبال مترو استارز آمریکا بودم. در آن زمان نمازی از شاگردان من بود من او را به خوبی می شناسم به شخصیت، ظرفیت و توانایی های او اطمینان دارم و می دانم که می تواند به ما در تیم ملی کمک کند.

پاسخ امیدوار کننده به زبان فارسی

خبرنگاری از کارلوس کی روش پرسید آیا شما می توانید همچون زمانی که در تیم های ملی پرتغال کار کردید و جایزه ویژه استعداد یابی در فوتبال این کشور را دریافت کردید به این موفقیت دست یابید که وی در پاسخ به زبان فارسی گفت: "انشاءالله".

تهدید به شکایت از یک خبرنگار

خبرنگاری به کارلوس کی روش این نکته را یادآوری کرد که زمانی که در تیم های مختلف حضور داشته بازیکنان تحت هدایتش به دلیل ارتکاب دوپینگ محروم شده‌اند و از او پرسید آیا این مسئله در همکاری او با تیم ملی فوتبال ایران تاثیری خواهد داشت که کی روش در این خصوص گفت: در این خصوص می خواهم خیلی واضح و روشن سخن بگویم و این آخرین باری است که در این خصوص اظهار نظر می کنم. بدون شک اگر باز هم چنین مسائلی را مطرح کنید شما را تحت پیگرد قانونی قرار خواهم داد (با خنده).

این اطلاعات را از کجا آورده اید

وی افزود: اول از شما می خواهم بپرسم که چطور این اطلاعات را کسب کردید و متوجه شدید که من در تیم های جوانان و بزرگسالان پرتغال بازکینان دوپینگی داشتم. وی از این خبرنگار خواست اسامی بازیکنانی که به زعم او در زمان کارلوس کی روش در زمان فعالیت وی دوپینگی بوده اند را اعلام کند.

برای رسانه ها متاسفم

پس از آنکه خبرنگار اسامی بازیکنان دوپینگی را اعلام کرد گفت: از شما تشکر می کنم چون برای من خیلی مهم بود که این سئوال را مطرح کردید در مورد این فهرست فقط می خواهم یک چیز بگویم برای رسانه ها متاسفم که این داستانها را مطرح می کنند چون زمانی که من این بازیکنان دوپینگ کردم من اصلا در پرتغال نبودم من سال 95 پرتغال را برای کار در لیگ آمریکا ترک کردم. این بازیکنان دوپینگی نه در تیم های ملی نه در تیم های باشگاهی شاگرد من نبودند و اصلا زمان دوپینگ آنها من در پرتغال نبودم با این شرایط متوجه نمی شوم چرا من را با مسئله دوپینگ آنها ارتباط می دهم. من سال 1991 با تیم جوانان پرتغال قهرمان جوانان جهان شدم و بعد از آن تاریخ این بازیکنان نه در تیم های ملی و نه در تیم های باشگاهی بازیکن من نبودند. با این شرایط من چطور می توانم در دوپینگ آنها نقشی داشته باشم؟

وی تاکید کرد: من در این مورد شفاف حرف می زنم چون می خواهم هواداران تیم ملی فوتبال ایران بدانند که من در دوپینگ آنها نقشی نداشته ام. من در عمر مربیگری فقط با یک بحث دوپینگ روبرو بوده ام که آن هم در جام جهانی 2010 بود پیش از یکی از دیدارهای ما در جام جهانی افسران دوپینگ برای آزمایش بازیکنان ما به اردوی تیم ملی آمدند آنها صبح خیلی زود در محل اردوی تیم پرتغال حاضر شدند و می خواستند بازیکنان ما را از خواب بیداری کنند به همین خاطر من به  این پزشکان اجازه ندادم از بازیکنانم آزمایش بگیرند چرا که اعتقاد داشتم با این کار نفراتم دچار مشکل می شوند من موافق این کار نبودم اما در نهایت از بازیکنان تیم ملی پرتغال آزمایش دوپینگ گرفتند.

ماجرای دوپینگ پرتغالی ها چه بود

کی روش یادآور شد: در کنگره فیفا پیش از جام جهانی گفته شده بود کادر فنی به هیچ عنوان برای اخذ آزمایش دوپینگ حق ندارد بازیکنان را از خواب بیدار کند به همین خاطر من به رای محرومیتی که برایم صادر شده بود اعتراض کردم و در نهایت پرونده ام به دادگاه عالی داوری ورزش ارجاع شد و در این دادگاه حق را به من دادند و گفتند تصمیم ما درست بوده است و دادگاه رای داد که من مقصر نبوده ام و حق با من بوده است.

"پس از آنکه کارلوس کی روش اجازه اخذ آزمایش دوپینگ از بازیکنان تیم ملی پرتغال را نداد و با ماموران کنترل دوپینگ برخوردی نامناسب داشت، از سوی کمیته کنترل دوپینگ ورزش پرتغال محروم شد این اتفاق در اثنای برگزاری مسابقات جام جهانی 2010 رخ داد."

شایعه رفتنم از تیم ملی صحت ندارد

سرمربی پرتغالی تیم ملی فوتبال کشورمان شایعه تهدیدش برای جدایی از این تیم را رد کرد و گفت: این شایعه صحت ندارد.

وی در ادامه نشست خبری اش به سوالات خبرنگاران پاسخ داد و گفت: برای من خیلی مهم بود که رزومه، کارنامه و موفقیت مربیانی که برای هدایت تیم ملی و حضور در کادر فنی تیم ملی مد نظر داشتم را بررسی کنم به همین خاطر از بین گزینه های موجود برخی را انتخاب کرده ام و با آنها گفتگوهایی داشتم. مطمئنا مربیانی برای حضور در تیم ملی انتخاب شده و خواهند شد که شایستگی حضور در این تیم را داشته باشند.

اطمینان به موفقیت منصوریان در تیم امید

لبيک يا خامنه اي

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها