0

اخبار ایران و جهان

Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 3093

پاسخ به:اخبار ایران و جهان
شنبه 3 اردیبهشت 1390  7:54 PM

اعتراف‌های تکان دهنده ناپدری هانیه کوچولو

ارسال به دوست    نسخه چاپی نسخه چاپی
ناپدری هانیه کوچولو در نخستین جلسه بازجویی با قبول اتهاماتش جزییات شکنجه دختر 8 ساله را تشریح کرد.
۱۳۹۰ شنبه ۳ اردیبهشت ساعت 11:49
به گزارش خبرنگار اجتماعی برنا، حمید -ناپدری هانیه- صبح امروز با حضور در دادسرای ویژه جرائم اطفال در برابر قاضی آذرتاش بازپرس ویژه پرونده و خبرنگاران جزییات جدید کودک آزاری دلخراش را افشا کرد.

حمید در جریان بازجویی گفت: از چندی پیش یک مغازه کبابی باز کردم و در آن مشغول کار شدم. اما به خاطر اعتیاد شدیدی که به موادمخدر داشتم، روزانه 150هزار تومان پول موادمخدر می دادم. از چندی قبل با مادر هانیه آشنا شدم و با وی ازدواج کردم. هانیه به خاطر اینکه در میان افراد خلافکار بزرگ شده بود، بسیار حاضر جواب و پررو بود و همین امر باعث درگیری ما بود.

حمید ادامه داد: هر وقت مادر هانیه شب ها به خانه بازمی گشت، وی به دروغ مدعی بود که من وی را مورد آزار و اذیت جنسی قرار می دهم. همین کارهای هانیه باعث شد که از دستش عصبانی شوم و تحت تأثیر ماده مخدر شیشه وقتی حاضر جوابی کرد، وی را مورد شکنجه قرار دادم. هم اکنون بسیار پشیمانم و می خواهم مرا ببخشید. پس از اعترافات ناپدری سنگدل، قاضی پرونده وی را با قرار قانونی بازداشت کرد.

یک منبع آگاه به خبرنگار برنا گفت: با توجه به دستور ویژه رییس قوه قضاییه و دادستان تهران، پرونده کودک آزاری به زودی تکمیل و با مشخص شدن وضعیت صدمات وارده به هانیه پرونده برای رسیدگی و اشد مجازات ناپدری به دادگاه ارسال خواهد شد.

گفتنی است؛ هفته گذشته کارمندان بهزیستی استان تهران از کودک آزاری در منطقه جوادیه تهران مطلع شدند. پس از انتقال دختر 8 ساله به بیمارستان مشخص شد هانیه  به علت شکنجه توسط ناپدری اش از چندین نقطه دچار شکستگی و سوختگی شده است.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها