پاسخ به:اخبار بين الملل
جمعه 2 اردیبهشت 1390 8:24 PM
خبرگزاري آريا- قيمت نفت که در آخرين روز معاملات بازار نيويورک با افزايشي 1.55سنتي روبرو شده بود، در پي گمانه زنيها مبني بر تاثير قيمتهاي بالا بر نرخ تورم و حجم تقاضا، براي نخستين بار طي 1 ماه اخير با افت هفتگي روبرو شد.
به گزارش سرويس اقتصادي آريا، قيمت نفت سبک آمريکا در بازار معاملات نيويورک براي تحويل در ماه ميبا افزايشي 1.55 سنتي به 109 دلار و 66 سنت در هر بشکه رسيد.
در اين ميان قيمت نفت برنت درياي شمال در بازار معاملات لندن براي تحويل در ماه ژوئن نيز افزايشي 1.45 سنتي را تجربه کرد تا با ارزش 123 دلار و 45 سنت در هر بشکه داد و ستد شود.
با وجود آنکه قيمت نفت سبک آمريکا در آخرين روز معاملات براي سومين روز متوالي با افزايش روبرو شده بود و از آغاز سال 2011 تاکنون 26 درصد افزايش يافته، هفته را با افتي 2.8 درصدي به پايان رساند.
ناآرامي در ليبي طي هفتههاي اخير قيمت نفت در بازارهاي جهاني را از مرز 120 دلار گذرانده و همين امر نگراني اقتصاددانان در مورد تاثير قيمتهاي بالا بر نرخ تورم و همچنين کاهش تقاضاي انرژي را افزايش داده است.
آنچه عليرغم اين نگرانيها باعث افزايش قيمت نفت در سه روز پاياني بازار شد، انتشار گزارشهاي مثبت اقتصادي از سوي آمريکا به عنوان بزرگترين مصرف کننده انرژي جهان و چين به عنوان دومين مصرف کننده بزرگ انرژي جهان بوده است.
رشد اقتصادي کشورهايي که خريداران اصلي انرژي در جهان محسوب ميشوند شرايط مطلوبي را براي خريد انرژي ايجاد ميکند و منجر به افزايش تقاضاي نفت از سوي آنها ميشود.
کد خبر: 20110417095046
در خرابات مغان نور خدا می بینم
وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم