پاسخ به:عناوین کل اخبار
جمعه 26 فروردین 1390 4:12 PM
خبرگزاري فارس: مصرف غذاها يا مكملهاي غذايي غني از اسيدهاي چرب امگا 3 در دوران بارداري، خطر بروز علايم افسردگي پس از زايمان را كاهش ميدهد.

به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، افسردگي پس از زايمان در زنان، بيماري شايعي با درجات مختلف است كه در حدود 25 درصد از مادران به آن مبتلا ميشوند و شامل اختلالات خواب و خوردن غذا، مشكلات عاطفي، از دست دادن اعتماد به نفس، اضطراب، سردرگمي، احساس گناه و افكار مربوط به خودكشي ميشود.
دانشمندان دانشگاه «كانكتيكات» آمريكا در پي مطالعه 52 زن باردار كه كپسول روغن ماهي حاوي 300 ميلي گرم اسيد چرب داراي امگا 3 به نام اسيد «دوكوساهگزانويك»(DHA) را به مدت پنج روز در هفتههاي 24 تا 40 بارداري مصرف ميكردند به اين نتيجه دست يافتند.
به گزارش شبكه خبري «پرس تي وي»، مقدار DHA موجود در هر كپسول معادل مصرف حدود نيم وعده ماهي قزل آلا است.
دانشمندان اين تحقيق را پس از زايمان زنان مورد مطالعه به مدت 6 ماه ادامه دادند و متوجه شدند زناني كه امگا 3 مصرف كرده بودند به پرسشنامه طراحي شده براي شناخت علائم افسردگي پس از زايمان بهتر پاسخ دادند.
دكتر «ميشل پرايس جاج» از فدراسيون جوامع زيست شناسي تجربي آمريكا گفت: اگر چه تعداد افراد مورد مطالعه براي تأييد شيوع كمتر افسردگي پس از زايمان با مصرف DHA به اندازه كافي نبود اما مصرف DHA در دوران بارداري به طور بالقوه به كاهش علائم افسردگي پس از زايمان منجر ميشود.
وي تأكيد كرد: در حالي كه برخي از زنان ممكن است ترجيح دهند مكمل هاي حاوي امگا 3 اسيدهاي چرب را مصرف كنند، خوردن ماهي داراي ارزش غذايي بيشتري است.
انتهاي پيام/ش
در خرابات مغان نور خدا می بینم
وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم