پاسخ به:اخبارورزشی
پنج شنبه 25 فروردین 1390 3:35 PM
خبرگزاري فارس: سران باشگاه يوونتوس براي به خدمت گرفتن هافبك بازيساز ميلان با اين تيم وارد مذاكره خواهند شد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كوريره دلو اسپورت، در ابتداي ماه جاري بپه ماروتا مدير داخلي يوونتوس از علاقمندي باشگاه براي به خدمت گرفتن پيرلو سخن گفته بود كه به نظر ميرسد با پيگيري سران باشگاه اين انتقال در تابستان جاري صورت پذيرد.
تلاشهاي ميلان براي تمديد قرار داد با پيرلو به كندي پيش ميرود و از طرفي سيلويو برلوسكوني مالك ميلان نيز در آخرين اظهار نظر خود اعلام كرده دوره بازي آندره در ميلان به پايان خود نزديك شده است.
گفته ميشود يوونتوسيها با توليو تينتي، مدير برنامه هاي پيرلو وارد مذاكره مستقيم خواهند شد. از جايي كه مدير داخلي يووه و مدير برنامه اين بازيكن از دوستان نزديك يكديگر هستند، به نظر ميرسد اين انتقال به راحتي انجام شود.
ماروتا و تينتي در چندين انتقال با يكديگر همكاري داشتهاند، از جمله انتقال جيامپائولو پاتزيني لوكاتوني و الساندرو ماتري.
برخلاف سن بالا و دستمزد گزاف پيرلو، سران بيانكونري به شكل كامل از اينكه بتوانند با وي قرار داد امضا كنند راضي هستند. گفته ميشود وي در صورت پيوستن به يووه در تركيب ثابت اين تيم قرار خواهد گرفت.
يوونتوسيها تا حدودي از امضاي قرار داد با وي مطمئن هستند زيرا تورين فاصله چنداني با ميلان ندارد و همچنين شهر برشا كه زادگاه پيرلو است نيز در نزديكي تورين قرار گرفته است.
بسياري از بازيكناني كه در تيم ملي ايتاليا همبازي پيرلو هستند نيز در يوونتوس توپ ميزنند و همين موضوع موجب خواهد شد اين بازيكن براي پوشيدن پيراهن يووه ترغيب شود.
دستمزد اين بازيكن 31 ساله 5 ميليون يورو براي هر فصل است.
انتهاي پيام/