0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
چهارشنبه 25 اسفند 1389  8:41 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مديركل دفتر شهري و شوراهاي استانداري اصفهان:
بانك سيار در محل اسكان مسافران نوروزي اصفهان مستقر مي‌شود

خبرگزاري فارس: مديركل دفتر شهري و شوراهاي استانداري اصفهان گفت: بانك سيار در محل اسكان مسافران و پارك‌هاي شهر اصفهان مستقر مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس از اصفهان، سعيد ذاكراصفهاني سه‌شنبه شب در آخرين جلسه ستاد نوروزي 89 با بيان اينكه اماكن و اعضاي كميته ستاد موظف هستند اسكان اماكن را در اختيار نيروي شهرستان قرار دهند، اظهار داشت: به منظور سهولت در ارتباطات، درخواست شده است كه شماره تلفن‌ها اعضاي ستاد در اختيار نيروها قرار گيرد.
وي در ادامه از آماده‌سازي شهري براي مسافران نوروزي و توقف حفاري‌ها و عمليات‌هاي عمراني خبر داد و افزود: از شهرداري خواسته شده است كه به منظور راهنمايي مسافران، بنرهاي راهنمايي و نيز بنر خوش‌آمدگويي در سطح شهر نصب شود.
ذاكراصفهاني همچنين اضافه كرد: بانك‌هاي دولتي و غيردولتي حساب شتاب را فعال مي‌كنند و بانك‌هاي سيار نيز در پارك‌هاي ستاد استقبال از مسافران نوروزي اصفهان مستقر مي‌شوند.
وي به ستاد اسكان مسافران نوروزي اشاره كرد و گفت: آموزش و پرورش امسال غير فرهنگيان را در مدارس غيرانتفاعي اسكان مي‌دهد.
مديركل دفتر شهري و شوراهاي استانداري اصفهان با بيان اينكه هزينه اسكان مسافران فرهنگي در مدارس براي فرهنگيان 6 هزار تومان و براي كارمندان دولت 12 هزار تومان است، اضافه كرد: اين هزينه براي مشاغل آزاد و در مدارس غيرانتفاعي 22 هزار تومان خواهد بود.
وي ادامه داد: از اداره كل آموزش و پرورش درخواست شده كه در ايام نوروز حياط مدارس مركز شهر براي پاركينگ در اختيار مسافران قرار داده شود.
ذاكراصفهاني به ثبت‌نام اينترنتي اشاره و خاطرنشان كرد: بسياري از مسافران نتوانسته‌اند از طريق اينترنت براي اسكان در اين مدارس ثبت نام كنند.
وي بيان داشت: براي ثبت‌نام اينترنتي شماره پرسنلي لازم است كه فقط فرهنگيان مي‌توانند از اين تسهيلات استفاده كنند كه اميد مي‌رود اين امكان در سال آينده براي همه اقشار فراهم شود.
انتهاي پيام/صا20/ع

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها