پاسخ به:اخبار امروز استانها
سه شنبه 24 اسفند 1389 12:24 PM
خبرگزاري فارس: فرمانده انتظامي شهرستان ورامين گفت: پليس ورامين با اجراي طرح كنترل صنوف متخلف، موفق به كشف 31 هزار و 632 عدد به همراه 20 كيلوگرم انواع مواد محترقه شد.

به گزارش خبرگزاري فارس از جنوب استان تهران به نقل از روابط عمومي نيروي انتظامي شهرستان ورامين، سيد احمد ميري اظهار داشت: برگزاري مراسم چهارشنبه آخر سال به شكل نادرست موجب شده روزهاي پاياني سال به روزهاي نگراني و اضطراب براي خانوادهها تبديل شود و شاهد حوادث غمبار باشيم.
فرمانده انتظامي شهرستان ورامين گفت: استفاده از مواد محترقه و سلب آسايش از ديگران در روزهاي آخر سال، تهديد امنيت عمومي جامعه محسوب و در راستاي پيشگيري از بروز حوادث تلخ، طرحهاي ويژهاي به اجرا گذاشته شده و با متخلفان برابر قانون برخورد ميشود.
وي با اشاره به اقدامات انتظامي مأموران در مقابله با تهيه و توزيع كنندگان مواد محترقه ادامه داد: در همين راستا طي روزهاي گذشته مأموران كلانتريهاي تابعه با بهكارگيري منابع اطلاعاتي و بازديد از چند واحد صنفي خواربارفروشي، 31 هزار و 632 عدد به همراه 20 كيلوگرم انواع مواد محترقه را كشف و ضبط كردند.
ميري خاطرنشان كرد: مواد محترقه كشف شده از نوع فشفشه، آبشار، تيانتي، كبريتي و ترقه بوده و متهمان نيز با تشكيل پرونده به مقام قضايي تحويل داده شدند.
فرمانده انتظامي شهرستان ورامين در پايان از مردم و خانواده ها خواست براي پيشگيري از حوادث ناگوار چهارشنبه آخر سال ضمن همكاري با پليس، موارد مشكوك را از طريق فوريتهاي پليسي 110 به نيروي انتظامي اطلاع دهند.
انتهاي پيام/آ30/ب