0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
یک شنبه 22 اسفند 1389  4:43 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مدير عامل شركت گاز گيلان خبر داد:
گازرساني به 450 روستاي گيلان از سال 90

خبرگزاري فارس: مدير عامل شركت گاز گيلان گفت: مقدمات كار گازرساني به 450 روستاي گيلان انجام شده و از سال 90 به مدت سه سال گازرساني به آنها در دستور كار قرار مي‌گيرد.

به گزارش خبرگزاري فارس از رشت، سيدجلال نورموسوي ظهر امروز در نشست خبري با خبرنگاران به ارائه گزارشي از عملكرد گازرساني در استان پرداخت.
وي اظهار داشت: طبق آخرين آمار، 10 هزار و 900 كيلومتر شبكه‌گذاري در استان انجام گرفته و 345 هزار انشعاب گاز نصب شده است.
مدير عامل شركت گاز گيلان با بيان اينكه تعداد 550 هزار مشترك از نعمت گاز بهره‌مند هستند، تصريح كرد: با توجه به قانون هدفمندي يارانه‌ها تعداد 564 واحد صنعتي در استان از اولويت ويژه‌اي در بحث گازرساني برخوردار شدند.
وي تعداد خانوارهاي شهري و روستايي بهره‌مند از گاز در استان را 572 هزار خانوار اعلام كرد و افزود: از اين تعداد، 407 هزار خانوار شهري و 165 هزار خانوار روستايي هستند.
نورموسوي با اشاره به برخورداري سه شهر جيرنده، پره‌سر و ديلمان، خاطرنشان كرد: اين سه شهر داراي پيمانكار اجرايي هستند و كارهاي اجرايي آنها در حال انجام است.
وي 12 فروردين را زمان آغاز كلنگ‌زني گازرساني به شهر ديلمان عنوان كرد و اظهار داشت: از ابتداي سال 90 افتتاح برخي گازرساني در استان صورت مي‌گيرد.
مدير عامل شركت گاز گيلان از برنامه گازرساني به 175 روستاي استان در سال 90 خبر داد و گفت: حجم افتتاح روستاهاي بهره‌مند از گاز در روزهاي مختلف از سال جديد انجام مي‌شود.
وي با اشاره به اينكه طبق برنامه سال 89، تعداد 221 روستاي ديگر براي گازرساني در حال فراخوان است، خاطرنشان كرد: اين روستاها كه 31 هزار خانوار دارند داراي پيمانكار مي‌شوند.
نورموسوي با تصريح بر اينكه تمام كارهاي اجرايي شركت گاز استان طبق مصوبات سفر رئيس جمهوري است، افزود: در سطح استان مصوبات خوبي براي گازرساني داريم.
وي گازرساني به 675 روستاي استان را از مصوبات دولت ناميد و بيان داشت: از اين تعداد، 394 روستا گازدار شدند و اميدواريم بتوانيم كارهاي اجرايي در 175 روستا را به افتتاح برسانيم و بقيه روستاها را نيز تكميل كنيم.
مدير عامل شركت گاز گيلان اظهار داشت: مقدمات كار گازرساني به 450 روستا در سطح استان انجام شده و از سال 90 به مدت سه سال گازرساني به 450 روستا در دستور كار قرار مي‌گيرد و مصوبات دور نخست سفر هيئت دولت تكميل مي‌شود.
وي در ادامه صرفه‌جويي در مصرف گاز را مورد تاكيد قرار داد و افزود: تنظيم دماي فضاي منزل در زمستان بايد در دامنه رفاه بين 18 تا 21 سانتي‌گراد قرار گيرد.
نورموسوي استفاده از لباس مناسب در فصل سرما را در جلوگيري از مصرف گاز تاثيرگذار دانست و تصريح كرد: خاموش كردن سيستم‌هاي گرمايشي در مسافرت‌هاي طولاني لازم و ضروري است.
وي نصب پنجره‌هاي دوجداره، عايق‌كاري ديوارهاي ساختمان و توجه به شرايط اقليمي و آب و هوايي در معماري ساختمان را از جمله عوامل تاثيرگذار در جلوگيري از مصرف گاز عنوان كرد.
مدير عامل شركت گاز گيلان خريد تجهيزات گازسوز با راندمان انرژي بالا و سرويس و تميزكاري منظم وسايل گرمايشي از جمله بخاري، آبگرمكن، ديگ آب گرم، مشعل‌هاي سيستم حرارتي مركزي و اجاق گاز را از ديگر موارد تاثيرگذار در جلوگيري از مصرف زياد گاز برشمرد.
انتهاي پيام/خ20/ب

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها