پاسخ به:اخبار امروز استانها
یک شنبه 22 اسفند 1389 4:39 PM
خبرگزاري فارس: به دنبال يك اختلاف خانوادگي دامادي كه مادرزن و خواهرزن هفت ساله خود را به قتل رساند و در دادگاه كيفري خراسان جنوبي مورد محاكمه قرار گرفت و به جرم خود اعتراف كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس از بيرجند، معاون دادستان دادگاه كيفري استان پيش از ظهر امروز در جلسه علني رسيدگي به اين پرونده به بيان جزئيات بيشتر اين پرونده پرداخت و اظهار داشت: در تاريخ سوم ديماه سال جاري در روستاي گيوشاد از توابع شهر خوسف جنازه يك مادر به همراه دختر هفت سالهاش غرق خون در خانه پيدا ميشود و مردم مراتب را به اطلاع نيروي انتظامي و آگاهي ميرسانند و پيگيري براي پيدا كردن سرنخ آغاز ميشود.
محمد نوروزي ادامه داد: در پي اين تحقيقات مشخص شد كه داماد اين خانوده كه به همراه همسرش در روستاي گل زندگي ميكنند آخرين فردي است كه با اين خانواده تماس تلفني برقرار كرده است و از اينجا فرد مذكور مورد ظن مأموران قرار ميگيرد تا اينكه خود اين فرد به قتل عمد خود اعتراف ميكند.
* با گذشت چند روز از حادثه اجساد كشف شد
وي تصريح كرد: پس از كشف اجساد بيگم دلاكه به همراه دختر هفت سالهاش زهره خسروي كه از زمان وقوع جرم سه يا چهار روز گذشته بود اقدامات اوليه آغاز و مشخص شد كه علت فوت تماس يك جسم سنگين با سر دو مقتول بوده است به گونهاي كه سبب شكستن جمجمه دختربچه و بيرون ريختن مغز او شده بود.
معاون دادستان دادگاه كيفري خراسان جنوبي ازدواج اجباري اين فرد و اختلافات خانوادگي پس از آن را عامل اصلي وقوع اين جرم دانست و افزود: ك-خ كه اكنون متهم به قتل مادرزن و خواهر زن خود است با همسرش اختلاف داشته و در حالي كه تنها هشت ماه از ازدواج آنها ميگذرد اين اختلافات تشديد شده كه البته ميشد با روشهاي ديگر به اين غائله خاتمه داد.
نوروزي تصريح كرد: با توجه به اعتراف صريح قاتل، وجود شواهد و مدارك در بازسازي صحنه جرم و نظر پزشكي قانوني عمدي بودن اين قتل كاملاً مشخص بوده و دادگاه بايد حكم مقتضي را با توجه به اينكه اين كار سبب ترس و وحشت مردم منطقه نيز شده است، را صادر و اجرا كند.
* تقاضاي قصاص متهم را داريم
محمد دستگردي وكيل اولياي دم اين پرونده نيز در اين جلسه گفت: عمدي بودن اين قتل با توجه به اعترافات متهم مشخص است و اولياي دم مقتولان تقاضاي اشد مجازات و قصاص متهم را دارند.
متهم اين پرونده نيز در سخنان خود با قبول اين اتهام اظهار داشت: مقصر اصلي اين اتفاق خود من هستم ولي همسر، مادرزن و پدر من نيز مقصر هستند چرا كه براي حل اختلافات من و همسرم هيچ كاري انجام نداند.
ك-خ كه تنها 22 سال سن دارد و هشت ماه از آغاز زندگي مشتركش ميگذرد و به شغل چوپاني مشغول بوده به شرح چگونگي آشنايي و ازدواج خود پرداخت و گفت: آن شب براي صحبت كردن با مادرزنم به خانه آنها رفتم ولي وي به فحاشي و نفرين كردن پرداخت و من نيز تعادل روحي خود را از دست دادم و با چوب ضرباتي را به سر او وارد كردم ولي از وجود خواهرزنم زير پتو بياطلاع بودم كه به صورت ناخودآگاه ضرباتي نيز به وي اصابت كرده است.
وي ادامه داد: من قصد كشتن نداشتم تنها ميخواستم كه آنها را زخمي كنم كه بعداً متوجه شدم كه آنها كشته شدهاند.
ادامه بررسي اين پرونده به جلسه ديگر دادگاه موكول شد.
انتهاي پيام/غ20/ح