پاسخ به:اخبار امروز استانها
یک شنبه 22 اسفند 1389 2:36 PM
خبرگزاري فارس: رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي از دستگيري معتادان و توزيعكنندگان خطرناك و سركرده باند قاچاق در تبريز خبر داد.

محمد راستي امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در تبريز اظهار داشت: با اجراي طرح تشديد مبارزه با تهيه و توزيع كنندگان مواد مخدر در كلانشهر تبريز ماموران اين پليس موفق شدند 10 نفراز توزيع كنندگان و معتادان تابلوي محلات تبريز و سركرده آنان را دستگير كننند.
وي افزود: در راستاي اجراي تدابير رئيس پليس آذربايجان شرقي در راستاي تشديد مبارزه با توزيع كنندگان موادمخدر اجراي طرح ويژه 48 ساعته در دستور كار اين پليس قرار گرفت.
راستي ادامه داد: بر اساس گزارشهاي مردمي تعدادي از توزيع كنندگان مواد مخدر كه باعث سلب آسايش اهالي محلات تبريز شده بودند شناسايي و سركرده آنان نيز شناسايي شد.
راستي گفت: طي 48 ساعت گذشته با هماهنگي مقام قضايي و با انجام هشت مورد عمليات مستقل پليسي بازرسي از محل سكونت افراد مشكوك به عمل آمد و ماموران موفق شدند 10 نفر توزيع كننده خرده فروش و يك نفر قاچاقچي را دستگير مقدار قابل توجهي مواد مخدر و آلات استعمال و توزين نيز كشف و ضبط كنند.
اين مقام انتظامي تصريح كرد: دستگير شدگان با تنظيم پرونده تحويل مقامات قضايي شدند و با صدور قرار بازداشت مناسب روانه زندان شدند.
رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر در آذربايجان شرقي اطلاعات واصله از شهروندان در خصوص جمعآوري توزيع كنندگان را راهنماي اصلي پليس دانست و اعلام كرد: مردم شهيد پرور استان با مشاهده و شناسايي اين افراد و اطلاع رساني از طريق مركز فوريتهاي پليسي 110 نيروي انتظامي را براي جمعآوري اين افراد ياري كنند.
انتهاي پيام/غ30/ح