پاسخ به:اخبار امروز استانها
پنج شنبه 19 اسفند 1389 11:25 PM
خبرگزاري فارس: مسئول سازمان بسيج جامعه پزشكي سپاه قمر بنيهاشم (ع) از اعزام تيمهاي پزشكي به مناطق محروم اين استان همزمان با هفته سلامت خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس از شهركرد، حسن اسحاقي ظهر امروز در جلسه هماهنگي برگزاري برنامههاي اين هفته با اعلام اين مطلب اظهار داشت: هفته سلامت از تاريخ 18 تا 24 فروردينماه در سراسر كشور برگزار ميشود كه باتوجه به برنامهريزيهاي صورت گرفته در طول برگزاري هفته سلامت برنامههاي مختلفي در سطح اين استان اجرا ميشود.
وي افزود: اعزام تيمهاي پزشكي عمومي و تخصصي به مناطق كمتر برخوردار اين استان، برگزاري اردوي فرهنگي تفرحي و درماني ويژه اعضاي تيمهاي پزشكي اضطراري و خانواده ايشان، فراخوان تيمهاي اضطراري پزشكي عمومي و تخصصي در طول اين هفته از مهمترين برنامههاي سازمان بسيج جامعه پزشكي اين استان است.
اسحاقي ادامه داد: برگزاري مسابقات ورزشي شامل تنيس روي ميز، طناب كشي، پرتاب دارت و پيادهروي خانوادگي اعضاي جامعه پزشكي در كانونهاي بسيج جامعه پزشكي سراسر اين استان، حضور اعضاي بسيج در نماز پر صلابت و دشمن شكن جمعه، حضور كارشناسان در برنامههاي توليدي و رسانهاي همچنين در مدارس و مساجد براي ترويج فرهنگ سلامت از ديگر اين برنامهها است.
مسئول سازمان بسيج جامعه پزشكي سپاه چهارمحال و بختياري هدف از اعزام اين تيمهاي پزشكي را خدمترساني به بيماران بيبضاعت در مناطق محروم استان عنوان كرد و ادامه داد: تيمهاي اعزامي ضمن ويزيت رايگان بيماران با حضور در مدارس روستاهاي مزبور به ارائه آموزش مسائل بهداشتي و فرهنگ سلامت به دانشآموزان ميپردازند.
وي اذعان داشت: براي رسيدن به نگاه بسيج و سلامت بايد پيشينه آن را در دوران دفاع مقدس مورد توجه قرار دهيم، در بين قشرها، قشر متخصص كادر بهداشت و درمان بيشترين تأثير را از لحاظ كمي و كيفي داشتند.
اسحاقي گفت: زماني كه سخن از روحيه بسيجي به ميان ميآيد نمادي تمام عيار از ايثار، فداكاري، اخلاص، اخلاص در عمل، دينداري، ولايتمداري و آنچه ميشود در يك اسطوره بروز يابد بايد در يك بسيجي وجود داشته باشد.
وي از برپايي پايگاههاي سيار كنترل فشار خون در اين استان خبر داد و گفت: مشاوره و توصيههاي پزشكي در مسيرهاي برگزاري نمازهاي جمعه و مسيرهاي پرتردد مردمي، هماهنگي و انجام مشاوره و ويزيت رايگان در مطبهاي خصوصي پزشكان بسيجي از ديگر برنامههاي در نظر گرفته شده به مناسب هفته سلامت است.
اسحاقي با بيان اينكه برنامههاي بزرگداشت اين هفته با مساعدت و همكاري دانشگاه علوم پزشكي در سطح اين استان برگزار ميشود، ادامه داد: همكاري با بهداري سپاه اين استان، بسيج سازندگي و دانشگاه علوم پزشكي در راستاي آموزش پيشگيري از اعتياد و ايدز از ديگر برنامههاي اين سازمان در طول هفته سلامت است.
وي اضافه كرد: هفته سلامت فرصت مناسبي براي تأكيد بر مباحث كاربردي و اصيل اين حوزه است چرا كه بايد اين مهم در بين آحاد مردم جامعه به خوبي تبيين شود تا همگان در جريان موارد و نكات بهداشتي درماني كه همسو با سلامت آنهاست، قرار گيرند.
انتهاي پيام/صا20/ح