0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
پنج شنبه 19 اسفند 1389  1:33 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
فرماندار بم:
صنايع غيراصولي دغدغه مردم و مسئولان بم است

خبرگزاري فارس: فرماندار بم گفت: شكل گرفتن صنايع غيراصولي و غيراستاندارد به دغدغه مردم و مسئولان شهرستان بم بدل شده است.

به گزارش خبرگزاري فارس از كرمان، حسين شايق در مراسم افتتاح تصفيه‌خانه آب شهرك صنعتي بم اظهار داشت: با توجه به قرار گرفتن شهرك صنعتي بم روي سفره‌هاي زيرزميني آب اين شهر ضرورت ايجاد اين تصفيه‌خانه احساس شد كه به همت شركت شهرك‌هاي صنعتي استان كرمان محقق و اين تلاش قابل تقدير و تشكر است.
شايق با بيان اينكه به دليل خشكسالي‌هاي اخير سطح سفره‌هاي آب زيرزميني شهر بم به حاشيه جنوبي بلوار خليج فارس نزديك شده است، بيان داشت: ساختارهايي در شهرستان بدون توجه به رعايت موارد زيست‌محيطي شكل گرفته و موجب تخريب و آسيب محيط زيست شده است.
وي گفت: مجموعه شهرك صنعتي نخستين مجموعه در شهرستان بم است كه تصفيه‌خانه فاضلاب را به صورت علمي اجرا كرده است و حركت خوب شركت شهرك‌هاي صنعتي استان نشان داد كه اگر در اجراي كاري هزينه‌اي شود، اين هزينه به چرخه باز مي‌گردد.
شايق با تشريح عملكرد خوشه صنعتي خرماي بم افزود: خوشه صنعتي برنامه‌اي سه ساله در رابطه با حل مشكلات خرماي بم و شرق استان دارد و تاكنون در زمينه صادرات، بسته‌بندي، صنايع جانبي و... اقدامات بسيار خوبي را انجام داده است.
فرماندار بم با انتقاد از شكل‌گيري غيراصولي برخي صنايع در شهرستان بم تصريح كرد: پس از گذشت هشت سال از زلزله بم با وجود جوان بودن گسل بم كه امكان زلزله در منطقه را دارد، شاهد شكل‌گيري تعداد زيادي كارگاه توليد تيرچه هستيم كه بون هيچ‌گونه نظارت اقدام به توليد تيرچه مي‌كنند
وي خاطرنشان كرد: اين تيرچه‌ها به صورت غيراستاندارد و با جوش‌هاي غيراصولي ساخته مي‌شوند كه در اثر زلزله مي‌تواند خطرات فراواني را ايجاد كند.
فرماندار بم اظهار داشت: بايد فرهنگ‌سازي لازم در اين زمينه انجام و مردم را از خطرات ابزار و مصالح غيراستاندارد آگاه كنيم.
شايق در بخش ديگري از سخنان خود به تقسيط 10 ساله سود چهار درصد وام‌هاي سال‌هاي 83 و 84 صنعتگران بمي اشاره كرد و گفت: لازم است تا صنعتگران از فرصت باقي مانده استفاده كنند، زيرا اين تقسيط از دي‌ماه آغاز شده و بانك‌ها تاكنون همكاري لازم را داشته‌اند.
انتهاي پيام/صا20/ح

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها