0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
پنج شنبه 12 اسفند 1389  1:56 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
دبير شوراي هماهنگي بانك‌هاي همدان:
صنعتكاران و فعالان بخش كشاورزي نگران نقدينگي نباشند

خبرگزاري فارس: دبير شوراي هماهنگي بانك‌هاي همدان گفت: با تدابير در نظر گرفته شده، صنعتكاران و فعالان بخش كشاورزي نگراني بابت نقدينگي نداشته باشند.

به گزارش خبرگزاري فارس از همدان، روح‌الله لحرابيان شامگاه چهارشنبه در همايش اشتغال استان همدان اظهار داشت: با توجه به همدلي تمام مسئولان در بحث اشتغال چاره‌اي جز همراهي بانك‌ها وجود نداشت و با توجه به منحصر به فرد بودن شبكه بانكي استان همدان، تمرين خوبي در سال 89 وجود داشت.
وي با اشاره به اينكه معضل اشتغال در پايان دولت دهم رفع مي‌شود، افزود: 2 ميليون و 500 هزار فرصت شغلي براي سال 90 پيش‌بيني مي‌شود و چشم‌انداز سال 90 روشن‌تر از سال 89 است.
دبير شوراي هماهنگي بانك‌هاي استان همدان با اشاره به همدلي بين شبكه مديريتي استان تصريح كرد: هدفمندي يارانه‌ها در اقتصاد استان بسيار مؤثر بود و موجب شد پول از مركز پايتخت به شبكه بانكي كشور سرازير شود.
وي با بيان اينكه صنعتكاران و فعالان بخش كشاورزي بابت نقدينگي نگراني نداشته باشند، اضافه كرد: مجموعه شبكه بانكي كشور همراه با صنعتگران و فعالان بخش كشاورزي است.
رئيس اتاق بازرگاني و صنايع و معادن همدان نيز با بيان اينكه اتاق بازرگاني به عنوان بزرگ‌ترين تشكل بخش خصوصي يكي از اهرم‌هاي توسعه اقتصادي هر منطقه تلقي مي‌شود، اظهار داشت: اين تشكل همواره داراي اهداف بلند اقتصادي و نگاه بين‌المللي بوده و پيوسته در انديشه تعامل با كشور‌هاي هدف بوده است.
سيد‌مجيد مختار‌موسوي با اشاره به فعاليت بيشتر اتاق بازرگاني همدان و گام‌هاي مؤثر آن در ارتقاي جايگاه اقتصادي استان طي سال‌هاي گذشته تصريح كرد: اتاق بازرگاني و صنايع و معادن تنها تشكل مردم‌نهاد بخش خصوصي است كه مطابق مصوبه مجلس وظيفه مشاوره قواي سه‌گانه كشور را بر عهده دارد و ايجاد تعامل سازنده با دستگاه‌هاي اجرايي و نظارتي و قانون‌گذاري كشور را بر عهده دارد.
وي گفت: در اين راستا اتاق بازرگاني و صنايع و معادن همدان با انتخاب يك الگوي مناسب، ايجاد تعامل سازنده و با در نظر گرفتن خواست اعضاي اتاق استان و اهداف اتاق ايران در راستاي دستيابي به اهداف بلند نظام، سند چشم‌انداز 20 ساله كشور، اجرايي شدن اصل 44 قانون اساسي و ارتقاي جايگاه فعاليت‌هاي بخش خصوص تلاش مي‌كند.
رئيس اتاق بازرگاني و صنايع و معادن همدان در ادامه خاطرنشان كرد: ايجاد نمايندگي اتاق بازرگاني در شهرستان ملاير نتايج بسيار خوبي به همراه داشته است همچنين گمرك ملاير نيز سه سال پيش تأسيس شد كه بسيار مؤثر خواهد بود.
وي در خصوص برنامه‌هاي آتي اتاق اظهار داشت:‌ افزايش رقابت‌پذيري كسب و كار داخلي، ملي و بين‌المللي، رشد شاخص‌هاي توسعه اقتصادي استان، ارتقاي جايگاه اقتصادي و اجتماعي فعالان اقتصادي به ويژه در بخش كارآفرينان جوان، ادامه برگزاري جلسات در كميسيون‌ها، ايجاد ارتباط مؤثر و تعامل با تشكل‌هاي بخش خصوصي در استان و كشور، ايجاد دبيرخانه پيگيري منشور منعقده همكاري‌هاي وزارت بازرگاني و وزارت صنايع و معادن با اتاق ايران و برنامه ريزي ايجاد نمايندگي داوري مركز داوري بين‌المللي اتاق بازگاني و صنايع و معادن ايران در همدان از جمله برنامه‌هاي آتي اين اتاق به شمار مي‌رود.
موسوي گفت: پذيرش هيئت‌هاي سرمايه‌گذاري از چند كشور هدف و معين، تداوم جلسات با نماينده مجمع نمايندگان استان در مجلس شوراي اسلامي، بررسي تخصصي چالش‌هاي موجود در توليد و صادرات برخي محصولات استان و برگزاري جلسه با فعالان اقتصادي در شهرهاي عمده توليد و صادراتي استان از برنامه‌هاي ديگر اين تشكل است.
مديركل امور بانوان استانداري همدان نيز اظهار داشت: از ابتداي سال برنامه شناخت توانمندي‌هاي بانوان استان در اشتغال و كارآفريني انجام شد همچنين نخستين برگزاري همايش زنان مبتكر و حضور در نمايشگاه اجلاس وزاري زن نيز زمينه مناسبي براي معرفي توانمندي‌هاي زنان به وجود آورد.
پروانه رضاقلي‌زاده با بيان اينكه تعداد 100 هزار شغل توسط زنان كارآفرين تعهد شده است، ابراز داشت: از اين تعداد 3 هزار شغل توسط همدان تعهد شده است و براي انجام اين مهم تلاش مي‌شود.
مديركل امور بانوان استانداري همدان اضافه كرد: ورود زنان در بخش اشتغال گام اساسي در مسير پيشرفت استان است و حضور بانوان در برنامه‌هاي فرهنگي موجب بروز توانمندي‌هاي آنان است.
وي در پايان خاطرنشان كرد: اميد است مشكلات از طريق مسئولان دستگاه‌هاي اجرايي حل شود همچنين در بحث حمايت از زنان سرپرست خانوار و بدسرپرست تدابيري انديشيده شود به طوري كه هر يك از دستگاه‌ها و كارگاه‌ها سهميه‌اي را براي بانوان سرپرست خانوار يا بدسرپرستان اعلام كنند.
انتهاي پيام/صا10/ع

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها