پاسخ به:اخبار امروز استانها
پنج شنبه 12 اسفند 1389 1:41 PM
خبرگزاري فارس: معاون عمراني استاندار كردستان از احداث شش باغ شهر به منظور افزايش توليدات باغي و بهرهگيري از ظرفيتهاي موجود در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس از سنندج، اردوان نوسودي صبح امروز در كميسيون عمراني استان اظهارداشت: اين باغ شهرها در زميني به مساحت هزار متر مربع توسط بنياد مسكن انقلاب اسلامي كردستان ايجاد ميشود.
وي با اشاره به اينكه در راستاي ايجاد باغ شهر هيچ محدوديتي وجود ندارد، افزود: هزينه درآمد ايجاد شده اين باغ شهرها به بنياد مسكن باز ميگردد و ميتواند براي عمران روستاهاي استان هزينه شود.
وي خاطر نشان كرد: 10 در صد از زمين باغ شهرها براي احداث ويلا و مابقي به باغ تبديل ميشود.
وي با بيان اينكه هدف نهايي معاونت عمران توسعه استان است، بيان داشت: توسعه عمران شهري و ايجاد اشتغال براي شهروندان از اهداف متعالي ما است كه بدون همكاري شهرداريها امكانپذير نيست.
معاون عمراني استانداري كردستان راه ورد و توسعه استان به ويژه در بخش شهرداريها را درآمدزايي توسط خود شهرداريها دانست و افزود: شهرداريها براي توسعه و عمران شهري بايد با استفاده از پتانسيلهاي موجود استان درآمدهايي را در بخشهاي مختلف ايجاد كنند.
نوسودي در ادامه از آبيدر و درياچه زريوار به عنوان عمدهترين پتانسيلهاي استان نام برد و ادامه داد: دانش فني و سرمايهگذاري، لازمه استفاده از اين پتانسيلها است.
وي تصريح كرد: تمام تحولات عظيم دنيا ناشي از يك جرقه و اعتقاد اوليه است وآن دقت و هوشمندي است.
وي يادآور شد: قبل از توسعه هر جامعهاي نگاه و افكار جامعه بايد توسعه پيدا كند و بدون توسعه فكري امكان توسعههاي ديگر ممكن نيست.
شهردار سنندج نيز در اين جلسه گفت: بدون پشتوانه مطالعاتي نميتوان به نتيجه مطلوب برسيم و اين مطالعات بايد به صورت بنياني باشد.
مهدي حسام شريعتي با اشاره به اهميت رويكرد فعاليتهاي توسعهاي استان افزود: در حال حاضر رويكرد ما در بحث توسعه استان يك رويكرد كمي است به دليل اينكه بايد به پروژهها به ديد آني توجه كنيم.
وي با اشاره به اينكه توسعه هوشمند لازمه توسعه هر جامعهاي است، اظهار داشت: توسعه هوشمند زماني به نتيجه ميرسد كه رويكرد كيفي باشد.
وي ادامه داد: شناسايي وضعيت موجود و تواناييهاي لازم، شناسايي نقاط قوت و ضعف، رفع نقاط ضعف و بهرهگيري از نقاط قوت براي رسيدن به يك جامعه توسعه يافته لازم و ضروري است.
عضو هيئت علمي دانشگاه كردستان نيز در سخناني تصريح كرد: با توجه به پتانسيلهاي موجود در كردستان توسعه رضاعليزاده افزود: توسعه گردشگري از قابليتهاي با ارزش و حائز اهميت استان است و اين توسعه مبناي براي توسعه صنعتي كردستان است.
وي با اشاره به زير ساختهاي توسعه گردشگري استان اظهار داشت: زريوار، سد قشلاق و آبيدر از محورهاي گردشگري استان است كه نيازمند تلاش بسيار بالايي است.
در ادامه اين جلسه ساير ادارات نظرات و پيشنهادات خود را در خصوص فعاليتهاي عمراني اين اداره كل اعلام كردند.
انتهاي پيام/خ20/ح