پاسخ به:اخبار امروز استانها
چهارشنبه 11 اسفند 1389 7:23 PM
خبرگزاري فارس: فرمانده نيروي انتظامي استان بوشهر از اختصاص يك ميليارد تومان اعتبار براي تقويت برنامههاي فرهنگي و پيشگيري از اعتياد در اين استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس از بوشهر، رضا محمدييگانه چهارشنبه شب در نشست شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان بوشهر اظهار داشت: در سفر سوم دولت به بوشهر و در نشست شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر با حضور وزير كشور مصوبات مهمي براي مبارزه با مواد مخدر در بوشهر تصويب شد.
وي افزود: يكي از تاكيدات وزير كشور در اين نشست اين بود كه ميزان مصرف و توزيع مواد مخدر در استان بوشهر بايد به صفر برسد از اين رو براي محقق كردن اين دستور نيازمند همكاري همه دستگاههاي متولي هستيم.
فرمانده نيروي انتظامي استان بوشهر تصريح كرد: بر اساس مصوبات اين نشست توان اطلاعاتي استان بوشهر براي مبارزه با توليد و توزيع شيشيه بايد تقويت شود.
محمدييگانه اضافه كرد: در نشست فوق 200 ميليون تومان براي اجراي پروژههاي مطالعاتي در عرصه كاهش تقاضاي مواد مخدر در بوشهر مصوب شد.
وي افزود: تقويت و تجهيز ايستگاه هاي بازرسي با جانمايي جديد، مكان جديد، خريد و راهاندازي، نگهداري سيستم كنترل مدار بسته براي محورهاي ورودي هرمزگان به عسلويه، فيروزآباد فارس به جم و عسلويه، لار و لامرد به عسلويه، فراشبند فارس به اهرم، فارس به دشتستان، اهواز به ديلم و اهواز به چهارراه بيبي حكيمه و ديلم از ديگر مصوبات شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر با حضور وزير كشور بود.
فرمانده نيروي انتظامي استان بوشهر عنوان داشت: در اين نشست مقرر شد تيمي از مديران ستادي و استاني براي شناسايي نيازمنديها و تقويت موارد ياد شده و افزايش اعتبار لازم به دستگاههاي استاني تشكيل و اقدام شود.
محمدييگانه گفت: برقرساني به گلوگاه ايست بازرسي بيبي حكيمه در شهرستان ديلم توسط معاون سياسي امنيتي استانداري و ضرورت تعيين دقيق آمار معتادان استان و شناسنامهدار كردن آنان به منظور برنامهريزي مناسب در زمينههاي مقابله، پيشگيري و درمان از ديگر مصوبا بود.
وي اظهار داشت: توجه به تقويت و تجهيز نيروهاي عملكننده انتظامي، اطلاعات، بسيج، درياباني، زندان در سطح استان و همچنين ايجاد انگيزه فعاليت بيشتر در آنان با تشويق مالي و معنوي آنان در سفر سوم دولت به بوشهر تصويب شد.
فرمانده نيروي انتظامي استان بوشهر خاطرنشان كرد: بر اساس اين مصوبات مقرر شد با توجه به اهميت و نقش پيشسازها در توليد مواد مخدر و روانگردان ضرورت دارد تا شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر با همكاري اداره كل اطلاعات استان، نيروي انتظامي، سازمان حراست وزارت نفت و گمرك بوشهر نسبت به كنترل توليد، مصرف و صادرات مواد فوق اقدام لازم را انجام دهند.
محمدييگانه اظهار داشت: با توجه به ترويج مواد صنعتي از جمله شيشه در استان ضرورت دارد تا فرمانداران توان اطلاعاتي و عملياتي نيروي انتظامي و اداره اطلاعات شهرستانها را در راستاي شناسايي و انهدام شبكههاي توزيع و يا توليد بكارگيري كنند.
وي اضافه كرد: بر اساس مصوبات شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر در سفر دولت به بوشهر، به استانداري بوشهر مجوز داده ميشود تا محل اردوگاه اتباع خارجي استانداري بوشهر براي تأسيس مركز نگهداري درمان و كاهش آسيب معتادان پرخطر استان اختصاص دهند و شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر با همكاري دستگاههاي ذيربط مركز فوق را راهاندازي كند ضمن اينكه در اين زمينه مقرر شد بررسي لازم با همكاري مديران ستادي انجام سپس تصميمگيري شود.
فرمانده انتظامي استان بوشهر گفت: همچنين با توجه به تغيير مسير شبكههاي قاچاق به سمت درياي عمان و خليج فارس و استفاده قاچاقچيان از مسيرهاي دريايي حوزه به استان بوشهر مقرر شد نسبت به آموزش كاركنان، توسعه و تجهيز درياباني استان اقدام شود.
انتهاي پيام/ج10/ع