پاسخ به:اخبار امروز استانها
دوشنبه 9 اسفند 1389 6:26 PM
خبرگزاري فارس: براي نخستين بار محصولات پالايشگاه اصفهان از طريق بورس كالاي اصفهان به بازار عرضه شد.

به گزارش خبرگزاري فارس از اصفهان، شركت پالايش نفت اصفهان بعدازظهر امروز براي نخستين بار محصولات خود را به صورت مستقيم از طريق بورس كالاي استان اصفهان به خريداران محصولات خود عرضه كرد.
پالايشگاه اصفهان در نخستين عرضه مستقيم محصولات و فرآوردههاي نفتي گوگرد كلوخه را به ميزان يكهزار تن به عنوان ميزان پيشنهادي به فروش رساند.
قيمت پيشنهادي به منظور فروش محصول گوگرد پالايشگاه اصفهان در نخستين روز واگذاري، به ازاي هر تن يكصد و 60 هزار و 400 تومان بود.
در فروش محصول گوگرد پالايشگاه اصفهان، قيمت خريدار با نرخ پيشنهادي برابر بود كه در اين عرضه 915 تن از اين محصول پالايشگاهي در كمتر از دو دقيقه به فروش رسيد.
ميزان باقيمانده محصول گوگرد پالايشگاه اصفهان، در روزهاي آينده در بورس كالا عرضه خواهد شد.
دومين واگذاري محصولات و فرآوردههاي پالايشگاه اصفهان، فردا با عرضه دو محصول روغن خام و آيزوريسايكل انجام خواهد شد.
انتهاي پيام/ن30/ز