پاسخ به:اخبار امروز استانها
دوشنبه 9 اسفند 1389 3:05 PM
خبرگزاري فارس: فرمانده پليس راه سيستان و بلوچستان گفت: نوروز امسال 65 تيم محسوس و نامحسوس پليس راه در محورهاي استان استقرار مييابند.

اردوان قاسمي امروز در گفتوگوي اختصاصي با خبرنگار فارس در زاهدان اظهار داشت: بالغ بر 65 تيم محسوس و نامحسوس براي نوروز 90 پيشبيني شده كه در كنار ساير دستگاههاي امدادي از جمله راه و ترابري، اورژانس، هلال احمر، امداد خودرو ... در محورهاي مواصلاتي اين استان مستقر ميشوند.
وي ادامه داد: با هماهنگيهاي انجام شده با ساير دستگاههاي مربوطه، ايمنسازي تمام معابر اصلي، فرعي و روستايي در شعاع 30 كيلومتر با توجه به امكانات موجود آغاز شده و همچنان تا شروع سال جديد ادامه دارد.
فرمانده پليس راه سيستان و بلوچستان با بيان اينكه هماكنون كارهاي خوبي در بحث علائم و ايمنسازي نقاط پرحادثه هم انجام شده است، گفت: اميدواريم با اقدامات انجام شده نوروز امسال آمار تصادفات در شعاع 30 كيلومتر شهرها كاهش يابد.
وي ادامه داد: درصدي از تصادفات مربوط به خودروهاي حامل قاچاق انسان و سوخت هستند كه تصادفات اغلب منجر به فوت ميشود.
قاسمي گفت: در دي ماه با توجه به اينكه تصادفات در 9 ماه قبل از آن رشد صعودي داشته اما اين رشد تبديل به كاهش شد به طوري كه پنج درصد تصادفات جادهاي نسبت به مدت مشابه در دي ماه امسال كاهش داشته است.
وي با اشاره به اينكه درصدي از تصادفات مربوط به خودروهاي حامل سوخت قاچاق و انسان است اضافه كرد: به دليل عدم رعايت سرعت غيرمجاز اين گونه خودروها واژگون و خسارات زيادي را به بار ميآورند.
فرمانده پليس راه سيستان و بلوچستان افزود: در 11 ماه امسال، علل تصادفات خودروهاي حامل قاچاق سوخت و انسان نداشتن توانايي در كنترل وسايط نقليه به دليل خستگي و خوابآلودگي و ناشي از تخطي از سرعت مطمئنه بوده كه بيش از 30 درصد از تصادفات امسال را به خود اختصاص داده است.
وي ادامه داد: عدم توجه به جلو، انحراف و تجاوز به چپ به ترتيب 22 درصد و 18 درصد علل تصادفات 11 ماه را به خود اختصاص دادهاند.
قاسمي با اشاره به اينكه بيشترين تصادفات مربوط به خودروهاي سواري با 51 درصد به ويِژه پرايد و پيكان بوده است، گفت: 26 درصد هم سهم وانت بارها، از تصادفات 11 ماه اخير بوده است.
وي تصريح كرد: با توجه به سيستم كنترل سرعت سنج GPS كه توسط پرسنل پليس راه در وسايط نقليه سنگين و عمومي انجام شده، تصادفات در اين زمينه نسبت به سال قبل 3 درصد كاهش داشته است.
فرمانده پليس راه سيستان و بلوچستان افزود: امسال درصد آمار كشتهشدگان در تصادفات جادهاي برابر با آمار پزشكي قانوني 16 درصد نسبت به مدت مشابه در سال قبل افزايش داشته و اين در حالي است كه تلفات ناشي از تصادفات خودروهاي حامل سوخت غيرمجاز و قاچاق انسان هم بيش از 100 درصد رشد داشته است.
وي بيان كرد: در تعطيلات نوروز بيشترين تمركز پليس راه بر روي گشتهاي نامحسوس است زيرا اينها بيش از گشت محسوس اثر فيزيكي دارد و اگر از بعد رواني در بين رانندگان جابيفتد يك حالت خود كنترل در بين رانندگان ايجاد ميشود كه هميشه احساس كنند پليس در كنار آنها است.
انتهاي پيام/ل10/ع