پاسخ به:اخبار امروز استانها
دوشنبه 9 اسفند 1389 2:51 PM
خبرگزاري فارس: از ابتداي افتتاح نمايشگاه بينالمللي خودروهاي كلاسيك و مدرن در منطقه آزاد اروند تاكنون بيش از 600 هزار نفر از اين نمايشگاه بازديد كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس از آبادان، چهارم اسفندماه سال جاري نمايشگاه بينالمللي خودروهاي كلاسيك و مدرن منطقه آزاد اروند با بهرهبرداري از فاز نخست بزرگترين مركز نمايشگاههاي بينالمللي جنوب آغاز بهكار كرد.
در اين نمايشگاه 150 خودروي كلاسيك و مدرن از استانهاي خراسان جنوبي، تهران، اصفهان، فارس و خوزستان در معرض ديد عموم قرار گرفت.
حضور خودروي شخصي رئيسجمهور به منظور حراج خيريه يكي از جاذبههاي شگفتانگيز اين نمايشگاه است كه مردم را از اقصي نقاط كشور به بازديد از نمايشگاه بينالمللي خودروهاي كلاسيك و مدرن منطقه آزاد اروند كشانده است.
اين در حالي است كه شاهد حضور بازديدكنندگان خارجي از كشورهاي همسايه از جمله كويت، عراق و ... از اين نمايشگاه هستيم.
اين نمايشگاه از چهارم تا هشتم اسفندماه از ساعت 17تا 23 پذيراي بازديدكنندگان بود كه باتوجه به استقبال گسترده مردم نمايشگاه به مدت دو روز تمديد شد.
از ساعت 17 ترافيك گستردهاي در جاده منتهي به مركز نمايشگاههاي بينالمللي اروند ايجاد ميشود و شهروندان حداقل 45 دقيقه در اين ترافيك معطل ميشوند.
صبوري مردم در ترافيك بهوجود آمده نشان از علاقهمندي آنها براي بازديد از نمايشگاه بينالمللي خودروهاي كلاسيك و مدرن به ويژه خودروي شخصي رئيس جمهور دارد.
* خودروي شخصي رئيس جمهور جذابيتهاي ويژه نمايشگاه بود
يكي از بازديدكنندگان از اين نمايشگاه اظهار داشت: يكي از جذابيتهاي ويژه اين نمايشگاه نمايش خودروي شخصي رئيس جمهور بوده است.
الهام احمدي خاطرنشان كرد: بنده به همراه خانواده خود از استان كهگيلويه و بويراحمد براي بازديد از اين نمايشگاه به آبادان سفر كردهايم.
وي افزود: اقدام خيرخواهانه رئيس جمهور محبوب كشورمان بايد الگويي براي ساير مردم باشد.
يكي ديگر از بازديدكنندگان از اين نمايشگاه تصريح كرد: رئيس جمهور بااين اقدام بينظير خود بسياري از مردم را نيز به كارهاي خيرخواهانه تشويق كرد.
عباس عليزاده در ادامه گفت: اميدواريم مردم نيز در راستاي كمك به نيازمندان بتوانند از فعاليتهاي رئيس جمهور متواضع كشورمان الگو بگيرند.
وي اضافه كرد: استفاده مردم از اين سرمايههاي فرهنگي و نمايش خودروهاي كلاسيك و مدرن براي مردم استان خوزستان افتخاري بزرگ است.
*استقبال 600 هزارنفري از خودروي شخصي رئيس جمهور
مدير عامل سازمان منطقه آزاد اروند در گفتوگو با خبرنگار فارس در آبادان اظهار داشت: از ابتداي افتتاح نمايشگاه بينالمللي خودروهاي كلاسيك و مدرن در منطقه آزاد اروند تاكنون بيش از 600 هزار نفر از اين نمايشگاه بازديد كردند.
علياصغر پرهيزكار خاطرنشان كرد: حضور خودروي شخصي رئيس جمهور به منظور حراج خيريه يكي از مهمترين جاذبهها و افتخاراتي است كه نصيب مردم منطقه شده است.
وي افزود: مردم از قسمتهاي مختلف استان خوزستان، بوشهر، كهگيلويه و بويراحمد و كشورهاي همسايه از جمله عراق و كويت براي بازديد از نمايشگاه و به ويژه خودروي شخصي رئيس جمهور حضور پيدا كردند.
مديرعامل سازمان منطقه آزاد اروند در خصوص نتيجه مزايده خودروي رئيس جمهور ادامه داد: امروز جلسهاي با حضور مسئولان مرتبط در سازمان بهزيستي تشكيل ميشود و نتيجه اين جلسه در جمع خبرنگاران اعلام خواهد شد.
وي ادامه داد: با توجه به اينكه فضاهاي پاركينگ در محل نمايشگاه را افزايش دادهايم اما بهدليل حضور گسترده مردم از اقصي نقاط استان خوزستان، استانهاي همجوار و ... متاسفانه با كمبود فضاي پارك خودروها مواجه ميشويم.
علياصغر پرهيزكار در خصوص حاشيههاي جالب اين نمايشگاه اظهار داشت: ابراز علاقهمندي مردم براي بازديد از خودروي شخصي رئيس جمهور از جذابترين حاشيههاي برگزاري اين نمايشگاه بوده است.
وي تصريح كرد: اميدواريم بتوانيم اين اقدامات بزرگ در سطح منطقه را افزايش دهيم و شاهد توسعه و رونق اقتصادي منطقه باشيم.
*مزايده خودروي رئيس جمهور در اروند افتخاري براي منطقه است
نماينده مردم آبادان در مجلس شوراي اسلامي در گفتوگو با خبرنگار فارس در آبادان اظهار داشت: اقدام رئيس جمهور در راستاي رفع مشكل مسكن مددجويان زير پوشش بهزيستي طي سه سال، يك اقدام بزرگ معنوي بوده است.
سيدعلي موسويجرف خاطرنشان كرد: رئيس جمهور با اهداي خودروي شخصي خود براي تحقق اين موضوع باعث شد بسياري از مسئولان و ساير اقشار مردم در اين كار خداپسندانه در حد توان خود كمك كنند.
وي افزود: مزايده و به نمايش گذاشتن خودروي شخصي رئيس جمهور در نمايشگاه بينالمللي خودروهاي كلاسيك و مدرن منطقه آزاد اروند يكي از افتخاراتي است كه نصيب مردم منطقه شده است.
نماينده مردم آبادان در مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: در همين راستا اميدواريم در آينده شاهد دستاوردهاي بزرگتري براي منطقه باشيم.
گزارش از ندا بچاري
انتهاي پيام/خ10/ب