0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
دوشنبه 9 اسفند 1389  12:21 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
استاندار اردبيل:
ظرفيت ذخيره گندم در اردبيل 253 هزار تن است

خبرگزاري فارس: استاندار اردبيل گفت: هم‌اكنون ظرفيت ذخيره گندم در سيلوهاي موجود استان اردبيل 253 هزار تن است.

به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل به نقل از روابط‌عمومي استانداري اردبيل، سيدحسين صابري در مراسم افتتاح چهار سيلو در اردبيل اظهار داشت: با افتتاح اين سيلوهاي جديد در اردبيل تعداد سيلوهاي استان به 10 مورد افزايش يافت.
وي گفت: اميدواريم با ورود بخش خصوصي به اين امر و افزايش ظرفيت ذخيره گندم در فصل برداشت بتوانيم مشكلات و نارسايي‌هاي امر توليد و انبار گندم را برطرف كنيم.
استاندار اردبيل خاطرنشان كرد: استان اردبيل با توجه به ظرفيت و قابليت توليد محصولات كشاورزي مختلف به ويژه غلات نيازمند توسعه سيلو و انبار نگهداري است تا بتوانيم با يك فرآيند مطلوب در توليد و نگهداري از گندم مورد استان به مقدار مورد نياز استفاده كنيم.
صابري با اشاره به راه‌اندازي سيلوي 50 هزار تني دشت مغان تصريح كرد: با توجه به اينكه بيله‌سوار قطب توليد محصولات زراعي به ويژه غلات است تكميل اين مجموعه مي‌تواند راهكار مناسب براي پاسخگويي به ظرفيت ذخيره‌سازي گندم باشد.
وي با ابراز خرسندي از وضعيت خودكفايي كشور در توليد گندم و ذخيره‌سازي آن با استفاده از دانش بومي در طراحي و ساخت سيلوهاي بتني و فلزي اظهار داشت: اين امر نويد يك حركت رو به رشد را در كشور و استان اردبيل مي‌دهد.
استاندار اردبيل خاطرنشان كرد: ظرفيت چهار سيلوي احداث شده در استان اردبيل كه همزمان با سراسر كشور افتتاح شد 85 هزار تن است.
صابري افزود: اين سيلوها در بخش دولتي شامل سيلوي بتني دشت مغان در شهرستان بيله سوار با ظرفيت نگهداري 50 هزار تن گندم و با اعتباري بالغ بر 10 ميليارد تومان است كه با تكنولوژي جديد توسط بخش دولتي ساخته و به بهره‌برداري رسيد.
وي عنوان داشت: در بخش خصوصي سه سيلو شامل سيلوي فلزي كارخانه آردسازي سبلان با ظرفيت نگهداري 15 هزار تن گندم و با استفاده از تسهيلات بنگاه‌هاي زود بازده به مبلغ 500 ميليون تومان است.
به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، استاندار اردبيل اضافه كرد: سيلوي فلزي كارخانه روشن نصر اردبيل نيز با ظرفيت نگهداري 10 هزار تن گندم از محل تسهيلات بانكي اعتبارت بنگاه‌هاي زود‌بازده به مبلغ 955 ميليون تومان و سيلوي فلزي كارخانه آرد مشگين‌شهر نيز همزمان با ساير سيلوهاي استان با ظرفيت نگهداري 10 هزار تن گندم مورد استفاده اهالي و كشاورزان منطقه مورد بهره‌برداري قرار گرفت.
صابري گفت: اين سيلوها مجموعا با ظرفيت نگهداري 35 هزار تن گندم و با سرمايه‌اي به مبلغ 3 ميليارد و 500 ميليون تومان اجرا و به بهره‌برداري رسيد كه اميدواريم با بهره‌برداري از اين سيلوهاي استاندارد و مورد نياز استان بخش عمده‌اي از نيازمندي‌هاي منطقه برطرف شود.
انتهاي پيام/ج30/ع

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها