0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
جمعه 6 اسفند 1389  4:35 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مديركل ميراث فرهنگي و گردشگري خراسان جنوبي:
گردشگري سومين صنعت درآمدزا در دنيا‌ست

خبرگزاري فارس: مديركل ميراث فرهنگي و گردشگري خراسان جنوبي گفت: پس از صنعت نفت و خودروسازي، گردشگري سومين صنعت درآمدزا در دنيا به شمار مي‌آيد.

به گزارش خبرگزاري فارس از نهبندان، محمدرضا رضايي پنج‌شنبه شب در جلسه ستاد تسهيلات نوروزي شهرستان اظهار داشت: با توجه به ظرفيت‌هاي خوب گردشگري در كشور و خراسان جنوبي ولي اين صنعت درآمدزا هنوز در كشور ناشناخته باقي مانده و نتوانسته‌ايم با كشورهاي ديگر در اين زمينه رقابت مناسبي داشته باشيم.
وي با بيان اينكه صنعت پر درآمد گردشگري مي‌تواند اشتغال‌هاي فراواني را در كشور و استان ايجاد كند، تصريح كرد: مسئولان بايد با همكاري يكديگر در‌صدد ترويج و رونق بيشتر اين صنعت در استان شده تا در كنار آن از مشكل اشتغال تا حدودي كاسته شود.

* خراسان جنوبي نخستين استان اجرا كننده طرح مشاغل خانگي
مديركل ميراث فرهنگي و گردشگري خراسان جنوبي با اشاره به اينكه در استان استعداد‌ها و ظرفيت‌هاي خوبي در بحث گردشگري و صنايع دستي وجود دارد، افزود: صنعت گردشگري و صنايع دستي فراموش شده استان را بايد مجدد احيا كرد كه اين امر نيز اشتغال خوبي را به دنبال دارد.
رضايي ادامه داد: توليد اشتغال خانگي و صنعت‌هاي خرد به منظور برطرف كردن مشكل اشتغال در سطح استان هم‌اكنون در حال اجرا‌ست.
وي با بيان اينكه خراسان جنوبي به عنوان نخستين استان كشور براي اين طرح انتخاب شده و اين طرح در دست اقدام است، گفت: اين سازمان بحث صنايع دستي استان را پيگيري و استعدادها را شناسايي كرده كه بدون هيچگونه گير و گرفتاري براي متقاضيان اين طرح در سطح استان به خوبي اجرايي مي‌شود.

* امنيت در ابعاد مختلف عمده نياز مسافران نوروزي
مديركل ميراث فرهنگي و گردشگري خراسان جنوبي ادامه داد: با اجراي طرح مشاغل خانگي و صنعت‌هاي خرد انقلاب خوبي در بحث اشتغال استان رقم مي‌خورد.
رضايي تأمين بودن امنيت در ابعاد مختلف را نخستين نياز مسافران نوروزي و هموطنان دانست و اظهار داشت: در كنار تأمين امنيت بايد به مسائل امدادي و اورژانسي توجه ويژه صورت گيرد.
وي تصريح كرد: تمام مسئولان بايد با تعامل يكديگر امكانات و فضاي مناسب را براي مسافران نوروزي محيا كنند و بايد طوري برنامه‌ريزي شود كه مسافران و هموطنان در استان توقف كرده و با فرهنگ مردم آشنا و از اماكن مختلف استان ديدن كنند.

* تهيه كتابچه گردشگري و نقشه گردشگري براي مسافران نوروزي
مديركل ميراث فرهنگي و گردشگري خراسان جنوبي با بيان اينكه براي راهنمايي مسافران و استفاده بيشتر آنان كتابچه گردشگري حاوي تمامي امكان تاريخي، مذهبي و تفريحي تهيه شده است، افزود: علاوه بر اين كتابچه، نقشه گردشگري براي مسافران مهيا شده كه در ورودي شهرها به آنها تحويل داده مي‌شود.
رضايي تصريح كرد: تعداد 8 هزار سبد سبزه نيز براي پذيرايي از مسافران نوروزي آماده شده كه در روزهاي اول و دوم عيد با اين سبدهاي سبزه از هموطنان استقبال به عمل مي‌آيد و موسيقي محلي نيز در سطح شهرستان‌هاي استان تدارك ديده شده است.
انتهاي پيام/آ10/ب

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها