0

اخبار اقتصادي امروز

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار اقتصادي امروز
چهارشنبه 4 اسفند 1389  1:00 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
اختصاصي فارس/
شركت‌هاي زيان‌ده از بودجه 90 حذف شدند

خبرگزاري فارس: شركت‌هاي زيان‌ده از رديف شركتهاي دولتي در لايحه بودجه سال 90 كل كشور حذف شدند.

به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، در حالي طي سالهاي گذشته در لوايح بودجه، شركتهاي دولتي زيانده در كنار شركتهاي دولتي سودده داراي رديفهاي درآمد و هزينه بودند كه دولت در لايحه بودجه سال 90 رديف شركتهاي دولتي زيان ده را حذف كرد و در اين لايحه ديگر نامي از شركتهاي زيان ده به چشم نمي خورد.


در بودجه سالهاي گذشته، بيشترين شركتهاي زيان ده كشور را شركتهاي آب و فاضلاب منطقه اي تشكيل مي دادند و وزارت نيرو در صدر مالكيت شركتهاي زيان ده قرار داشت.


به گزارش فارس، در ضوابط اجرايي بودجه 89 كشور كه خردادماه امسال از سوي معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهوري ابلاغ شده بود، آمده است: معاونت و وزارت امور اقتصادي و دارايي موظفند حداكثر تا پايان تيرماه شركت‌هاي دولتي زيان‌ده كه ادامه فعاليت آنها در بخش دولتي قانوناً ضرورت دارد را احصاء و به دولت گزارش نمايند. در مورد ساير شركت‌هاي زيان‌ده با پيشنهاد معاونت و با استفاده از اختيارهاي قانوني دولت در قالب واگذاري سهام يا انحلال شركت و واگذاري اموال باقي‌مانده اقدام خواهد شد.


انتهاي پيام/ص

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها