0

اعلام 25 نفر اول مسابقه وبلاگ نویسی

rasekhoon_ravabet
rasekhoon_ravabet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1876

پاسخ به:اعلام 25 نفر اول مسابقه وبلاگ نویسی
شنبه 21 آذر 1388  3:29 PM

نقل قول ark121
به نام خدای مهربون
سلام
به همه دوستان خسته نباشید می گم
درمورد مسابقه
من قبل از مسابقه هم به چندتا از دوستانی که شرکت کردند گفتم که بیشتر ین امتیاز رو در این مسابقات مقدار آماره وبلاگه که تعیین کنندس
الان هم می بینم حرفم درست در اومده
الان هم که اینو گفتم حتما جوابی که می شتنوم اینه که نه شما دارین تتاشتباه می کنید و از این حرف
من تو مسابقات تبیان هم شرکت کردم واونا هم همین حرفا رو می زدن ولی آخر کار نتیجه یه چیزه دیگه رو نشون می داد
حالا من نمی دونم چرا تو مسابقه راسخون شرکت کردم گفتم شاید راسخون اینطوری نباشه ولی ....
ان شاء الله که توی مسابقات بعدی همچین چیزی اتفاق نیفته
از این به بعد تصمیم دارم نه تو مسابقات راسخون نه تبیان ونه امثال اینگونه مسابقات شرکت کنم حتی اگه به برنده هاش ماشین بی ام و هم جایزه بدن عمرا شرکت نمی کنم ونخواهم کرد
چون به نظرم میاد
مسابقاتی که تو وبلاگ های گه خارجی باشه یعنی متطعلق به سایتی نباشه
بیشتر به وقتی  کار یکه تانجام دادی اهمیت بدن
نه به آمار
همین
صحبت دیگه ای ندارم
آرزوی موفقیت برای راسخون وکاربرانش دارم
یاعلی

با سلام
برادر گرامی، بر اساس فعالیتتان و معیارهایی که ذکر کرده ایم، آیا عادلانه و منصفانه می دانید که امتیازی بالاتر به شما داده شود و در کنار نفرات اول تا ششم قرار بگیرید؟ شما خودتان را به جای ما و آن دوستان برنده بگذارید. در مورد آمار بازدید و نظرات، قبلاً هم متذکر شده ایم که این مورد اگر به صورت مفید باشد تنها یکی پارامتر از موارد ارزیابی ما است همانطور که مشاهده می فرمائید وبلاگی که بالاترین آمار را دارد در رده های پایین تری قرار گرفته است

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها