با پوست خود مهربان باشيم .
دوشنبه 25 بهمن 1389 1:53 PM
اگر با روحيه اي شاد در فضايي با نشاط کار کنيم ،خواهيم ديد که انرژي و طراوت علاوه بر اينکه خود ما را سر حال مي کند به نزديکان و اطرافيان ما نيز انرژي مثبت مي دهد . به گمان من در روزگار حاضر شاد بودن يکي از کارهاي محال و سخت است . اما اين کار محال و سخت را بايد عملي کرد تا طراوت و زيبايي صورت حفظ شود . در اين ميان نقش آرايش و مواد آرايشي را نبايد ناديده گرفت . در فيلم ها و سريال هاي تلويزيوني گريم و آرايش يکي از ارکان اصلي است . مي خواهيم درباره ي اثرهاي آرايش و گريم بر پوست صحبت کنيم . در اين خصوص به سراغ فردي رفتيم که عليرغم سن کم ، توانسته است در مجموعه ي گل هاي گرمسيري که به تازگي از تلويزيون پخش شده است ، نقش مادر را به خوبي ايفا کند . ما هم بر آن شديم که از نگهداري و رسيدگي وي به پوستش و اينکه صورت او چگونه با وجود گريم و آرايش هاي مختلف همچنان طراوت و شادابي خود را حفظ کرده است ؟ وي نيز مطالبي را بيان کرد که ما هم ماحصل آن را به رشته ي نگارش در آورديم .
سرت زيبا ، صورت قشنگ :
تجربه به من ثابت کرده است که حالتهاي روحي و رواني هر شخص تاثير به سزايي در سيستم جسماني او دارد به خصوص در زمينه ي پوست و مو ، وقتي که فرد از حالت هاي روحي خوبي برخوردار نباشد تاثير آن را مي تواند هر روز در مقابل آينه ببيند که شامل ريزش مو ، شاداب نبودن پوست صورت ، کدر شدن دور چشم ، افتادگي عضلات صورت و ... است .
پوست خوب يعني چه ؟
هر فردي با توجه به نوع پوستش رسيدگي هاي خاص خود را بايد داشته باشد . من چون پوست چربي دارم هميشه از مرطوب کننده ي ملايم روز و شب و از لوسيون هاي ضد آفتاب که کم چرب هستند ، استافده مي کنم . البته تمام موارد را به تجويز پزشک انجام مي دهم .
ارايش و و گريم صورتم ا هيچ وقت با شير پاک کن و يا دستمال هاي مربطو پاک کننده پاک مي کنم . هميشه با آب و صابون صورتم را تميز مي کنم و بعد از آن بلافاصله از مرطوب کننده استفاده مي کنم . البته ناگفته نماند که عليرغم مشغله ي کاري سعي م يکنم که خواب کافي داشته باشم ، چرا که استراحت کردن ني زموجب سحالي و شادابي پوست مي شود .
صابون چيه ، ماسک کدومه :
هر روز 2 بار صورتم را مي شويم ، براي اينکه از صابون خاصي استفاده م يکنم که اولاً تجويز پزشک و ثانياً با پوستم که پوست چربي است سازگاري دارد تا بعدها افسوس نخورم که چرا صابون يا ماسکي را به اشتباه استفاده کرده ام . احساس مي کنم از زماني که پوستم را با آب و صابون تميز مي کنم تاثير خوبي داشته است و احساس نارضايتي نمي کنم . پيشنهاد مي کنم که افرادي که اين مطلب را مي خوانند مساک تهيه شده از ماست و جوانه گندم را در هفته ي 2 بار و به مدت 20 دقيقه روي پوست خود امتحان کنند . حتي براي يک بار هم که شده اين ماسک را استفاده کنند .
چرا پوست خوب ؟ چرا ريزش مو ؟
من فکر مي کنم داشتن پوست خوب اولا ارثي است و ثانيا نگهداري درست و مناسب باعث طراوت و شادابي پوست مي وشد . خدا را شکر به لحاظ ارثي پوست خوبي دارم .
من به شدت به سيدگي پوست معتقدم . در واقع از اين موهبت الهي به خوبي نگهداري مي کنم . اما در رابطه با ريزش مو بايد بگويم که خداوند به من لطف کرده است . موخوره و ريزش مو ندارم . پيشنهاد مي کنم افرادي که به اين مشکل دچار مي شوند ، بهتر است که در مرحله ي نخست بهپ زشک معالج کنند . مصرف قرص هاي ويتامينه و آهن را فراموش نکنند . با تجويز پزشک شامپو و شوينده ي مناسبي را انتخاب و سعي کنند کمتر از سشوار استفاده کنند .
سخن اخر :
در حال حاضر تمايل چنداني به استفاده از جراحي هاي زيبايي ندارم اما در صورت لزوم در سنين بالاتر شايد انجام دادم ، شايد هم انجام ندهم . با توجه به حرفه ام انواع ديگر اعمال زيبايي از جمله تاتو و خال کوبي را صلاح نمي دانم .
منبع : ماهنامه ي خانواده ي سالم شماره ي 15
nikaeen