0

صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار "گفتگوی آزاد"

nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار گفتگوی آزاد
چهارشنبه 11 بهمن 1391  3:18 PM

نقل قول farshon

باسلام خدمت مدیرمحترم تالار

باوربفرمائیدقصددیگری ازمطرح کردن موضوعات پیش آمده درتالاراصلی سایت یعنی تالارروابط عمومی نداشتم خوشبختانه آنلاین بودین وبموقع پاسخسئوالت روهم دادین من هم به وجودشمادراین تالارافتخارمی کنم وهم به وجودتالاری چون تالار"گفتگوی آزاد".نمی دونین واقعا"دست خودم نیس اگریک روزنتونم واردمباحث تالارتون بشم اونروزودمق وپکرم سوء تفاهمات درموردامتیازات تعلق گرفته باعث کشیده شدن این موضوعات دیگربه تالاراصلی سایت شدازشماصمیمانه عذرخواهی می نمایم وتلاش همه مابرای راسخونی پایداروهمیشگی است البته یکسری سئوالاتم روهنوزمدیرمحترم ارشدانجمنهاپاسخ نداده اندامیدوارم باعث کاهش عملکردماهیانه ام نشودمن هم سعی خواهم کردبه موازات پیشنهادات شماپیش بروم اماخودتونم بیشترمی دونیدوقتی یکسری مسائل پیش می آیدومطرح می شودوترتیب اثرتوسط سایت داده نمیشه کمی درددل مدیران تالارهاخالی ازلطف نیست من به شخصیت شماوتالارگفتگوی آزاداحترام می گذارم وسعی همگی ماداشتن سایتی منسجم درچهارچوب قوانین مربوط به آنست کدورتی دردلم ندارم حرفهاموزدم کمی خالی شدم .باتشکرمجدد

سلام و تشکر

اولا تالار گفتگوی آزاد متعلق به همه است و امثال شما با مشارکتتون آنرا رونق بخشیده اید. ثانیا پیگیری امتیازاتتون، حق شماست و انشاالله به نتیجه می رسید.
 این روزها خیلی وقت مراجعه به سایت ندارم، اما هر از گاهی تالار روابط عمومی و گفتگو با مسئول انجمن ها را چک می کنم تا در صورت مرتبط بودن پیشنهادات و انتقادات با تالار گفتگوی آزاد و اقتصاد، پاسخگو باشم. 
امیدوارم با تذکرات پیاپی موجبات ناراحتی شما و هیچ کاربر راسخونی را فراهم نکرده باشم اما آنچه برای خود بنده مسلم است، هدفم خیرخواهانه بوده و نه تحقیر کاربران ارجمند سایت.
موفق باشید.

تشکرات از این پست
farshon nargese_montazer
دسترسی سریع به انجمن ها